MAGAZİN

Serenay Sarıkaya'nın annesinin yasak aşkının karısıyla fotoğrafları ortaya çıktı 

Serenay Sarıkaya'nın annesi Umay Seyhan, oyuncu Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun ile sarmaş dolaş objektiflere yakalandı.

Abone Ol

Aileyle komşu olan Umay Seyhan'ın Kenan Tosun'un eşi ile çekilen fotoğrafı gün yüzüne çıktı. Kenan Tosun'un eşinin "Yuva yıkanın yuvası olmaz. Sıkmayın canınızı su gibi kadınsınız maşallah" yorumunu beğenmesi de kullanıcıların dikkatinden kaçmadı. Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya'nın annesi Umay Seyhan, birkaç gün önce bir erkekle İstanbul Nişantaşı'nda yürüyüş yaparken görüntülenmişti. Umay Seyhan'ın görüntülendiği kişinin oyuncu Cansu Tosun'un evli babası Kenan Tosun olduğu öğrenildi. Yasak aşk yaşadığı iddia edilen Umay Seyhan'ın Tosun'un eşiyle görüntüsü gün yüzüne çıktı. 

YASAK AŞKIN ORTAYA ÇIKMASINDAN RAHATSIZ DEĞİL 

Badesnews'te yer alan bir habere göre, Serenay Sarıkaya'nın annesi Umay Seyhan, komşusu Kenan Tosun'ın eşi Serpil Tosun ile yakın arkada olduğu ortaya çıktı. Sıklıkla bir araya gelen Umay Seyhan ve Serpil Tosun'un kahkaha atarak çektirdikleri bir poz gün yüzüne çıkarken Umay Seyhan'ın bu yasak aşkın ortaya çıkmasından rahatsız olmadığı iddia edildi. 

YASAK AŞK YORUMUNU BEĞENDİ 

Yaşanan duruma sessiz kalmayı tercih eden Cansu Tosun’un annesi Serpil Tosun'un sosyal medyada "Bu Serenay da annesi de aynı yolun yolcusu. Yuva yıkanın yuvası olmaz. Sıkmayın canınızı su gibi kadınsınız maşallah" şeklinde yapılan yorumu beğenmesi de adeta yasak aşkı doğrular nitelikte. 

Abone Ol