MAGAZİN

Mehmet Ali Erbil kendisinden 40 yaş küçük sevgilisinin doğum gününü kutladı 

Mehmet Ali Erbil, aşk yaşadığı sevgilisi Gülseren Ceylan'ın doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı.

Abone Ol

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisiyle olduğu fotoğrafa romantik bir not yazmayı da ihmal etmedi. Bir süre önce ilişkilerini cümle aleme duyuran Mehmet Ali Erbil ve Gülseren Ceylan aşkı tüm hızıyla devam ediyor. Ünlü şovmen kendisinden 40 yaş küçük sevgilisinin doğum gününü yaptığı sosyal medya paylaşımıyla kutladı. Mehmet Ali Erbil'in notundaki küçük detay ise dikkatlerden kaçmadı. 

“YERİN SONSUZA DEK BENİM YANIM OLSUN” 

Geçtiğimiz Temmuz ayında bir YouTube kanalında yayınlanan Haber programında cinsel anlamda sağlıklı olduğunu ve 20 yaşında bir kadınla evlenebileceğini ifade eden 66 yaşındaki Mehmet Ali Erbil, 5 aydır kendisinden 40 yaş küçük Gülseren Ceylan ile dolu dizgin aşk yaşıyor. İlişkilerini gözler önünde yaşamayı tercih eden çiftten yeni bir paylaşım daha geldi. Mehmet Ali Erbil, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisinin doğum gününü birlikte oldukları bir pozu yayınlayarak kutladı. Sevgisini her fırsatta ifade eden ünlü şovmen genç sevgilisi için İyi ki doğdun sevgilim. İyi ki benimsin. Yerin sonsuzda dek benim yanım olsun. Seni seviyorum" ifadelerini kullandı. 

MEHMET ALİ ERBİL BİYOGRAFİSİ 

8 Şubat 1957 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Mehmet Ali Erbil aslen Kuzey Irak Erbillidir. 1835 yılında Erbil'de dünyaya gelen ve ardından İstanbul'a göç eden babasının babası Kürt Şeyh Es'ede Erbili, 1930 yılında yaşanan 'Menemen Olayı'na karıştığı gerekçesiyle idam edilmiştir. Kökenine dair açıklamada bulunan Mehmet Ali Erbil, "Yani Kürt kökenlisiniz?" sorusuna "Evet. Ama kimlik olarak alt mıyım yoksa üst müyüm doğrusu bilmiyorum" ifadelerini kullanmıştır. Mehmet Ali Erbil'in babası tiyatro ve sinema oyuncusu Saadettin Erbil'dir. 

Abone Ol