MAGAZİN

Nur Fettahoğlu Seda Fettahoğlu ile kardeş mi? Seda Fettahoğlu ile Nur Fettahoğlu akraba mı? 

Çok sayıda dizide rol üstlenen ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu’nun vefat haberi sanat camiasına büyük bir üzüntü yaşatmıştı. Ünlü oyuncunun bir parkta ölü olarak bulunması olayı herkesi şaşırtmış ve derinden üzmüştü.

Abone Ol

Ünlü oyuncu Seda Fetahoğlu’nun vefat haberi ile birlikte özel hayatı da merak konusu oldu. Sihirli Annem, Çocuklar Duymasın gibi çok sayıda yapımda rol üstlenen yıldız oyuncunun soyadından dolayı oyuncu Nur Fettahoğlu ile kardeş mi, akraba mı olduğu merak edildi. Peki, Nur Fettahoğlu ile Seda Fettahoğlu kardeş mi? Seda Fettahoğlu ile Nur Fetahoğlu akraba mı? Seda Fettahoğlu neden öldü? Seda Fettahoğlu kimdir, kaç yaşında? Seda Fettahoğlu’nun ölüm sebebi belli oldu mu? İşte tüm merak edilenler…

VEFAT HABERİ HERKESİ YIKTI

Oyuncu Seda Fettahoğlu’nun vefat haberi sanat camiasını yıktı. İstanbul’da bir parkta ölü olarak bulunan Fettahoğlu’nun ölüm nedeni ise henüz bilinmiyor. Dün, aldıkları ihbar üzerine Beyoğlu ilçesindeki Hacı İzzet Parkı’na giden polis ekipleri, parkta bulunan kadın cesedinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu olduğu belirlendi. 

SEDA FETTAHOĞLU İLE NUR FETTAHOĞLU KARDEŞ Mİ?

Parkta cansız bedeni bulunan Seda Fettahoğlu ile ilgili merak edilenler araştırılmaya başlandı. Türk televizyon tarihine damgasını vuran yapımlarda rol üstlenen başarılı oyuncunun hayatı merak edildi. 1979 yılında dünyaya gelen Seda Fettahoğlu, Trabzonludur. Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan ünlü oyuncu, tiyatronun yanı sıra seslendirme de yapmaktaydı. Çocuklar Duymasın, Sihirli Annem, Yalan Dünya ve Dolunay gibi çok sayıda iddialı projede rol üstlenen Seda Fettahoğlu, İstanbul Şehir Tiyatroları’nda da birçok oyunda rol aldı. Seda Fettahoğlu ile oyuncu Nur Fettahoğlu kardeş değildir. İki ünlü oyuncu arasında herhangi bir akrabalık bağı bulunmadığı bilinmektedir. Başarılı iki isim arasında soyadı benzerliği bulunmaktadır. 


 

Abone Ol