MAGAZİN

Seda Fettahoğlu’nun cesedini bulan kişinin ifadesi ortaya çıktı 

İstanbul Beyoğlu'nda bir parkta cansız bedeni bulunan 44 yaşındaki ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu'nun ölümüyle alakalı detaylar gün geçtikçe netleşiyor.

Abone Ol

Sağ şakağında bir mermi girişi bulunan ünlü oyuncunun, yanında ise bir el ateşlenmiş tabanca tespit edildi. Ünlü oyuncunun cesedini bulan üniversite öğrencisi ifadesinde, "Yürüyüş yaptığım esnada bir silah sesi duydum. Sesin geldiği yöne yöneldiğimde başından vurulmuş, sırt üstü yatan bir kadın gördüm" ifadelerini kullandı. Şehir Tiyatroları oyuncusu ve dizilerde rol alan Seda Fettahoğlu, Beyoğlu'nda bir parkta ölmüş halde bulundu. Polis yaptığı incelemede Seda Fettahoğlu'nun sağ şakağında bir mermi girişi tespit etti, yanında ise bir el ateşlenmiş tabanca olduğu edinilen bilgiler arasında. 

ÇANTASINDA ANTİDEPRESAN İLÇLAR TESPİT EDİLDİ 

Olay Beyoğlu, Ömer Avni Mahallesi'nde sabah saat 08.00 sularında cereyan etti. 10 Aralık Şehitler Parkı'nda bir kadın cesedi bulunduğu şeklinde ihbar alan polis olay yerine intikal ettiğinde tiyatro sanatçısı ve dizi oyuncusu Seda Fettahoğlu'nun sırt üstü yatan cesedini buldu. Olay yerinde yapılan incelemede cesedin yanında, Seda Fettahoğlu adına olan bulundurma ruhsatlı silah, şarjörde 7 mermi ve yerde bir adet boş kovan tespit edildi. Seda Fettahoğlu'nun çantasında bazı antidepresan ilaçların bulunduğu bilgisi edinildi. Cesedi bulan üniversite öğrencisi F.A'nın polise verdiği ifadede, "Yürüyüş yaptığım esnada bir silah sesi duydum. Sesin geldiği yöne yöneldiğimde başından vurulmuş, sırt üstü yatan bir kadın görerek polise haber verdim" ifadelerini kullandığı öğrenildi.

 

SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR? 

Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon'da dünyaya gelmiştir. Trabzon Anadolu Lisesi'ni 1997 yılında bitiren ünlü oyuncu Seda Fettahoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nden 2022'de mezun olmuştur. İngilizce dilini bilen Seda Fettahoğlu, tiyatronun yanında seslendirme de yapmaktaydı. Fettahoğlu kariyeri boyunca, İstanbul Şehir Tiyatroları'nda birçok oyunda rol almıştır. 

Abone Ol