MAGAZİN

Sabancı ailesinin bebeğinin 40 mevlidindeki detaylar göz kamaştırdı 

15 Ağustos'ta ilk bebeği Arzu Alara'yı kucaklarına alan Hacı ve Nazlı Sabancı ikilisi, bebeklerinin 40'ı çıkınca Sabancı Yalısı'nda mevlit düzenledi.

Abone Ol

Nazlı ve Arzu Sabancı mevlitte toz pembe kıyafetler giymeyi tercih ederken yapılan dekorasyon da adeta büyüledi. 2021 senesinde Arzu-Ömer Sabancı çiftinin yalısında görkemli bir düğünle dünyaevine giren Nazlı Sabancı ve Hacı Sabancı, ağustos ayında ilk bebekleri Arzu Alara'yı kucaklarına alarak heyecan yaşadılar. 40'ı çıkan Arzu Alara bebek için geçtiğimiz gün Arzu-Ömer Sabancı yalısında mevlit düzenlendi. Sosyetenin akın akın gittiği mevlitte anne ve babaanne şıklığıyla görenleri büyüledi. 

PEMBE KONSEPTLİ MEVLİD 

40’ı çıkan olan bebek için geçtiğimiz gün yalının bahçesine özel bir organizasyonla mevlit okutuldu. Babaanne olma heyecanı yaşan Arzu Sabancı, mevlitten yaptığı sosyal medya paylaşımıyla "Arzu Alara'mız 40 günlük oldu. Dualarımızla kutladık" notunu yazdı.  Soytenin akın ettiği organizasyonda anne Nazlı Sabancı ile babaanne Arzu Sabancı toz pembe kıyafetler giymeyi tercih etti. Toz pembe hazırlanan konseptte çiçekler ve peluş oyuncaklar dikkatlerden kaçmadı. 

HACI SABANCI HAKKINDA 

Hacı Sabancı, 1987 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Sabancı ailesinin en büyük oğlu olarak dünyaya gelen Hacı Sabancı, eğitim hayatını başarıyla tamamlamıştır. İlk olarak İstanbul Saint-Benoit Fransız Lisesi'nden mezun olan Hacı Sabancı, ardından Amerika'nın Boston şehrinde bulunan TUFTS Üniversitesi'nde ekonomi eğitimi almıştır. Üniversite eğitiminin ardından finans ve denizcilik alanlarında uzmanlaşmak için Londra'da City University'de yüksek lisans programına katılmıştır. 

Abone Ol