MAGAZİN

 Cansu Tosun’un babası ile Serenay Sarıkaya’nın annesi yasak aşk yaşıyor! Aldatılan eşten zehir zemberek açıklamalar

Ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan ile ünlü oyuncu Cansu Tosun’un babası Kenan Tosun arasında yasak aşk yaşandığına dair iddialar gündeme gelmişti. Evli olan Kenan Tosun’un Ümran Seyhan ile yasak aşk yaşadığı iddiası herkesi şok etmişti.

Abone Ol

Magazin manşetlerine bomba gibi düşen iddialar günlerdir konuşulurken yasak aşk iddialarının odağında olan Ümran Seyhan ile Kenan Tosun’un komşu oldukları ve ailecek görüştükleri öğrenildi. Serenay Sarıkaya’nın annesi Ümran Seyhan’ın Cansu Tosun’un annesi Serpil Tosun ile samimi arkadaş olduğu bilgisine de yer verildi. Eşi ve arkadaşının yasak aşk yaşadığına dair iddialar kendisine sorulan Serpil Tosun, tüm bu iddiaları doğruladı.

ALDATILAN EŞ YASAK AŞKI DOĞRULADI

Magazin manşetlerinden düşmeyen yasak aşk iddiası bugün de gündemdeki yerini koruyor. Serenay Sarıkaya’nın annesi ile Cansu Tosun’un babasının yasak aşk yaşadığına dair iddialar gündeme bomba gibi düşmüştü. Komşu olan ve ailecek de görüşen ikilinin arasında yasak aşk başladığı iddia edilmişti. Ümran Seyhan ile Kenan Tosun arasındaki yasak aşk iddiaları gündemden düşmezken Kenan Tosun’un eşi, aynı zamanda da Umay Seyhan’ın samimi arkadaşı Serpil Tosun’dan gündemdeki iddialarla ilgili beklenen açıklama geldi. Yasak aşk iddialarını doğrulayan Serpil Tosun, her şey doğru dedi ve ikiliyi Allah’a havale ettiğini söyledi. 

BİRİ EŞİ BİRİ ARKADAŞI

Gündeme gelen yasak aşk iddialarının ardından gözler Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun'a çevrilmişti. Eşi ve yakın arkdaşının yasak aşk iddialarıyla ilgili ne diyeceği merak konusu olan Serpil Tosun'dan beklenen açıklama geldi. Eşi ve arkadaşının ihanetiyle büyük bir şok yaşayan Serpil Tosun, yasak aşk iddialarını doğruladı. Bugün TV8 ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programına özel açıklamalarda bulunan Serpil Tosun, bu konuyla ilgili ilk kez konuştu ve gündemdeki tüm iddiaları doğruladı. İhanetle sarsılan Serpil Tosun'un 'Her şey doğru. Konuşacak bir şey yok. Onları Allah'a havale ediyorum' dediği öğrenildi. 


 

Abone Ol