Fenerbahçe, Dimitris Itoudis'in liderliğinde Sertaç Şanlı, Yam Madar, Sestina ve Papagiannis'i renklerine bağladıktan sonra bir yıldız basketbolcuyu daha kadrosuna kattı. Bu transfer, aynı zamanda Partizan'ın da yakından takip ettiği önemli bir isim oldu. 

Fenerbahçe’nin Yam Madar, Sertaç Şanlı ve Sestina Transferleri 

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarını hızlandırırken, Milli basketbolcu Sertaç Şanlı'nın Barcelona'dan ayrılmasıyla renklerine bağlamıştı. 

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, son olarak Barcelona'da forma giyen ve ülkemizin en değerli uzun oyuncularından biri olan Sertaç Şanlı ile iki yıllık anlaşma sağladı. Kulüpten geçtiğimiz gün yapılan resmî açıklamayla bu transfer duyuruldu. 

Partizan'dan ayrılan genç yetenekli oyun kurucu Yam Madar ile Sarı-lacivertli ekip 2+1 yıllık sözleşme imzaladı. Ayrıca, Türk Telekom forması giyen Nate Sestina da Fenerbahçe'nin yeni transferlerinden biri olarak açıklandı. Fenerbahçe, Sestina ile 1+1 yıllık anlaşmaya vardı. 

Papagiannis Transferi Olay Oldu  

Panatinaikos ile sözleşmesi sona eren Yunan pivot Georgios Papagiannis'i Fenerbahçe kadrosuna kattı. Sarı-lacivertli ekip, Georgios Papagiannis ile 2 yıllık anlaşmaya vardığını resmi olarak duyurdu. 

Fakat transfer haberi olay oldu. Panathinaikos başkanı Dimitris Giannakopoulos, sosyal medya hesabından Georgios Papagiannis ve Fenerbahçe başantrenörü Dimitris Itoudis'e yönelik oldukça sert açıklamalarda bulundu. 

Bir Yıldız Daha Açıklandı 

Fenerbahçe Beko, NBA'de 8 sezon boyunca mücadele eden Brezilyalı oyun kurucu Raul Neto ile 1+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. 

Fenerbahçe basketbol takımından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, "Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, NBA'de sekiz sezon boyunca mücadele eden ve en son Cleveland Cavaliers forması giyen Brezilyalı oyun kurucu Raul Neto (1992, 1.85) ile 1+1 yıllık sözleşme imzaladı" denildi. 

Partizan’da İstiyordu 

Geçtiğimiz haftalarda Sırp medyasında yer alan haberlere göre, koç Obradovic önderliğindeki Partizan Basketbol Takımı, oyun kurucu pozisyonunu güçlendirmeyi amaçlıyordu. Bu doğrultuda, Raul Neto ismi gündemdeydi. Ancak deneyimli oyuncu, Fenerbahçe ile anlaşma sağladı. 

Editör: Öznur Tekeli