• DOLAR 32,58 %0.27
  • EURO 34,97 %-0.05
  • G.ALTIN 2.445,94 %0.40
  • BİST100 9.717 %0.00
  • BITCOIN 64.049 %-0.77
  • ETHERIUM 3.137 %-0.67
İstanbul
16°
6 ay önce GÜNCEL • 04 Ekim 2023 - 13:26

Ekranların sevilen oyuncusu Engin Yüksel'den üzen haber geldi. 28 aylık oğlu Çınar Aziz'i kaybeden ünlü oyuncu son sözleriyle herkesi yasa boğdu.

6 ay önce MAGAZİN • 04 Ekim 2023 - 13:20

Başrollerinde Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ rol aldığı Aile dizisi reytinglerde çakıldı. Büyük ümitlerle yeni yayın dönemine başlayan aile dizisi için Şampiyonlar Ligi etkisi göz ardı edilemez.

6 ay önce GÜNCEL

Akaryakıta zam haberi geldi. Yapılan son indirim sevinci kısa sürecek. Akaryakıt fiyatlarına okkalıdan yoldan. Öyle bir zam geliyor ki 1 litresi 45 TL’ye yükselecek.

6 ay önce EKONOMİ

Emekliye kötü haber geldi. Ekim ayında ara zam bekleyen emekliler resmen yıkılacak. Yazar Ahmet Taşgetiren kötü senaryoyu çizdi.

6 ay önce GUNDEM

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol’da programında işlenen Veysel-Betül olayı izleyiciyi sinirlendirdi. Veysel Yurulmaz, karısını Betül Yurulmaz’ın gözünün içine baka baka sevgilisi Özge ile el ele canlı yayına katılıyor.

6 ay önce MAGAZİN

Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin yeni sezonu bomba gibi başladı. Ekran macerasına bu sezon da devam eden sevilen dizide yeni sürprizler var. Yeni oyuncular ve yeni olaylar izleyiciyi şoke etti.

6 ay önce SPOR

Bu yıl başarılarıyla ülkemize peş peşe büyük gururlar yaşatan A Milli Kadın Voleybol Takımımızın yıldız oyuncusu Ebrar Karakurt, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelmekte.

6 ay önce EKONOMİ

Asgari ücret zammı son dakika gelişmeleri 8 milyona yakın çalışanın gündeminde. Son zam enflasyon karşısında eriyip biterken yeni asgari ücret tahminleri merakla takip ediliyor.

6 ay önce KÜLTÜR-SANAT

Altın Portakal Film Festivali’nde kriz devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ardından Gençlik ve Spor Bakanlığı da Altın Portakal Film Festivali’nden çekildi. Spor Bakanlığı’nın Altın Portakal kararı gündemin en üst sıralarında yer aldı.

6 ay önce SPOR

Nice futbolcusu Alexis Beka Beka, viyadüğe çıkarak intihar teşebbüsünde bulunmuştu. Yıldız futbolcunun sevgilisinden ayrıldığı ve aşk acısı çektiği için intihar girişiminde bulunduğu iddia edilmişti. Son durum merak edildi.