Spor başarısı kadar özel hayatıyla da gündemde olan başarılı voleybolcunun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşım herkesi şaşırttı. Babası ile bir karesini paylaşan Ebrar Karakurt, takipçilerini şaşırttı. Babası ile çok fazla fotoğraf paylaşmayan Karakurt, son paylaştığı kareye ‘Babam gelmiş’ notunu ekledi.

BABASI İLE POZUNU PAYLAŞTI

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt, sosyal medya hesabından babası ile çekilmiş bir karesini paylaştı. Babasıyla birlikte çok fazla paylaşım yapmayan Karakurt’un bu paylaşımı takipçilerini şaşırttı. Babası İsmail Karakurt ile pozunu paylaşan Ebrar Karakurt, ‘Babam gelmiş’ notunu düştü. Ebrar Karakurt’un babasıyla yaptığı paylaşım kısa sürede gündem oldu.

VARGAS’A İSTİKLAL MARŞINI ÖĞRETİYOR

Milletler Ligi ile Avrupa Şampiyonası’nda yaşattıkları gururla Türkiye’yi sevince boğan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, 2024 Olimpiyat Oyunları vizesini de almıştı. Peş peşe başarılarıyla ülkemiz gururlandıran Millilerimizden Ebrar Karakurt, takım arkadaşı Melissa Vargas’a İstiklal Marşı’nı öğrettiğini söylemişti. Geçtiğimiz günlerde kendisine uzatılan mikrofona açıklamalarda bulunan Ebrar Karakurt, ‘VNL’in ilk gününden beri Vargas, biz İstiklal Marşı’na başlarken Vargas’a ‘Korkma sönmez’ diye bir girişle giriyordum. Oda bir anda bunu tekrar söylemeye başladı. Ben maçta böyle söylerken her maç Vargas’ın kulağına eğilmemden bence sıkıldı biraz. Artık o da söylemeye başladı. Çalışmalarımızın çok başındayız. Umarım tüm İstiklal Marşı’nı öğreteceğim günlerde yakındır.’ demişti.