Temsilcilerimizin Avrupa'daki maçları sebebiyle Süper Lig’in 3. Haftasında oynanacak olan maçları ileri bir tarihe ertelenmişti. TFF, maçların bu hafta oynanmasına karar vermişti. Galatasaray, Beşiktaş ve Adana Demirspor, erteleme maçlarını oynadı. Şimdi gözler Fenerbahçe-Başakşehir müsabakasına çevrildi. Fenerbahça-Başakşehir maçının ilk 11’leri belli oldu. İşte maç kadrosu.

FENERBAHÇE İLK 11

-    Livakovic

-    Djiko

-    Becao

-    Oosterwolde

-    Ferdi

-    İsmail

-    Fred

-    Szymanski

-    Tadic

-    İrfan Can Kahveci

-    Dzeko

BAŞAKŞEHİR İLK 11’LER

-    Volkan

-    Karzev

-    Duarte

-    Cemali

-    Lima

-    Berkay

-    Aleksic

-    Pelkas

-    Serdar

-    Deniz

-    Piatek

FENERBAHÇE-BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA? 

Ülker Stadyumu'nda oynanacak olan Fenerbahçe-Başakşehir erteleme maçı saat 20.00'de başlayacak. Hakem Zorbay Küçük'ün düdük çalacağı karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

FENERBAHÇE'DE 4 BAŞAKŞEHİR'DE 10 EKSİK

İki takımın eksikleri de açıklandı. Sarı lacivertli ekipte sakatlıkları bulunan Cengiz Ünder, Emre Mor ve Osayi sakatlıklarından dolayı bu akşam forma giyemeyecek. Maç kadrosunda Crespo'da yer almadı. Başakşehir'de ise Dubois, Dennis, Ba, Opoku ve Emirhan İlhan statü gereği maçta yer almayacak. Turuncu lacivertli ekipte sakatlıkları süren Mahmut Tekdemir, Ömer Ali Şahiner, Szysz, Muhammed Şengezer ve Edgar le de bu akşam kadroda yer almayan isimler arasında.