Geçtiğimiz transfer döneminde ismi Beşiktaş’la da anılan yıldız futbolcu Alexis Beka Beka, bu kez futboluyla değil özel hayatıyla gündeme geldi. Aşk acısı çektiği iddia edilen ünlü futbolcı viyadüğe çıkarak intihar girişiminde bulundu. Viyadüğe çıkan ve kendisini aşağı atacağını söyleyen futbolcuyu ikna çabaları sürüyordu. Ekiplerin ikna çabaları sonuç verdi ve intihardan vazgeçen futbolcu ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KENDİNİ ATMAK İSTEDİ

Fransız Ligue 1 ekiplerinden Nice’de forma giyen Alexis Beka Beka, özel hayatıyla gündeme geldi. İddialara göre sevgilisi tarafından terk edilen genç futbolcu, Nice kentinin kuzey batısındaki Magnan viyadüğünde intihara teşebbüs etti. Kendini viyadükten atmak isteyen futbolcuyu ikna çabaları başladı. Olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri genç futbolcuyu vazgeçirmek için uzun süre çaba sarf etti. Ekiplerin ikna çabaları sonuç verdi.

EKİPLERİN UZUN UĞRAŞLARI SONRASI İNTİHARDAN VAZGEÇTİ

Viyadükte intihar girişiminde bulunan Alexis Beka Beka, olay yerine sevk edilen sağlık, itfaiye ve polis ekiplerinin ikna çabalarının ardından kurtarıldı. Kız arkadaşından ayrıldığı için intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen yıldız futbolcu ekiplerin uzun uğraşları sonucunda intihar etmekten vazgeçti ve kurtarıldıktan sonra güvenli bir bölgeye alındı. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk kontrolleri yapılan Alexis Beka Beka, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.