Sports Digitale ekranlarında yayınlanacak Az Önce Konuştum spor programı yapacak olan Candaş Tolga Işık programa veda ettiğini açıkladı.

Usta gazetesi X adresinden yaptığı açıklamada "Sports Digitale kanalıyla henüz başlamayan iş arkadaşlığımızı bugün itibarıyla bitirmiş bulunuyorum. Yaptığım röportajı da yayınlamamalarını rica ettim. Umarım saygı gösterirler. Birlikte çalıştığım tüm emekçi arkadaşlarıma teşekkür ederim. Herkese selamlar, sevgiler." açıklaması yaptı.

Candaş Tolga Işık neden ayrıldı!

Candaş Tolga Işık programdan Ali Samiyen'e hakaret nedeniyle ayrıldı!

Arda Turan açıkladı!

Arda Turan x adresinden "Candaş Tolga Işık, hem dostluğuna hem gazeteciliğine sonsuz güvendiğim bir abimdir. Onun olduğu her işte koşulsuz yer alırım. Ama bu ülkede kimsenin, unvanı ne olursa olsun, Türk sporunun ve Galatasaray’ın sembol ismi Ali Sami Yen’in adını alaycı bir şekilde diline dolamasına izin vermem. Kanalla ilişiğini kestiğini açıklayan Candaş abiye bu hassas ve örnek tavrı için çok teşekkür ederim. Röportajın kaydı sırasında emek veren tüm arkadaşlar haklarını helal etsinler. Bu ülkenin değerlerine saygı bizim şaşmaz pusulamızdır." açıklaması yaptı!

Galatasaray taraftarı Ali Sami Yen'e dil uzatan kişiyi arıyor!

Galatasasaray taraftarı şimdi Sports Digitale kanalında Ali Sami Yen'e dil uzatanın kişinin kim olduğunu merak ediliyor. Kulislerde bir kaç isim geçse de kanalın Genel Yayın yönetmeninin Ali Samiyen'le alay ettiği düşünülüyor