2018 yılında Ayhan Taş eşi Esin Taş’tan anlaşmalı bir şekilde boşanmıştı. Maddi ve manevi taleplerde bulunmayan çift, boşanmanın ardından kızlarının velayetini Esin Taş almıştı. Mahkeme, oyuncunun kızı için aylık 5 bin 500 TL, Esin Taş için ise aylık 2 bin TL nafaka ödemesine karar verdi. 

Aktör Ayhan Taş, önceki aylarda Cihangir'deki bir mekânda, kimliği gizli tutulan bir kız arkadaşıyla uzun saatler geçirdi. Yaptığı esprilerle karşısındaki kişiyi kahkahalara boğan Taş, fotoğraflarının çekildiğini anlayınca aniden ortadan kaybolmuştu. 

‘’Ahmet Kural’ın Yanına Gidiyorum’’ 

Ayhan Taş, geçtiğimiz akşam Cihangir'deki Pürtelaş adlı mekândan çıkarken kameralara yansıdı. Taş, yaptığı açıklamada, "Arkadaşlarla yapılan keyifli sohbet biraz uzadı fakat hemen sete yetişmem gerekiyor. Daha sonra bol bol konuşuruz. Şu an Ahmet Kural'ın yanına gidiyorum" ifadelerini kullandı. 

"Harika bir film projemiz var" ifadesini kullanan Taş, "Ahmet Kural, Selçuk Aydemir ile birlikte Çorum'a gidiyorum. Gerçekten muhteşem bir iş ortaya çıkacak, buna son derece inanıyorum. Filmin adını Ahmet Kural söylesin şimdilik sürpriz olarak kalsın" şeklinde konuştu.