Marvel, Netflix ile olan işbirliğini sona erdirdi ve Disney+ platformunu başlattıktan sonra Daredevil, Jessica Jones ve Punisher gibi diziler iptal edildi. Bu gelişmenin ardından hayranlar, Netflix karakterlerinin Sinematik Evren'e geri dönmesini istiyorlar.  

Uzun yıllar süren bekleyişin ardından, Marvel, 2021 yılının sonlarına doğru yayınlanan Hawkeye dizisinde Daredevil dizisinden aşina olduğumuz Kingpin karakterine yer verdi. Ayrıca, dizi Kingpin ile büyük bir tarihi olan Maya Lopez (Echo) karakterini de Marvel Sinematik Evrenine dahil etti. Dizinin finalinin sonrasında Marvel, Echo karakterinin Disney+ platformunda kendi dizisine sahip olacağını duyurmuştu. Ancak, geçtiğimiz aylarda açıklanan çıkış tarihi maalesef gelecek yıla ertelendi. 

Ocak 2024’te Echo Disney+ Üzerinden Yayınlanacak 

The Hollywood Reporter, güvenilir kaynaklardan edinilen bilgilere göre Echo dizisinin Ocak 2024'e ertelendiğini bildirdi. Dizinin orijinal çıkış tarihi ise 29 Kasım 2023 olarak planlanmıştı. Marvel'ın böyle bir karar almasının nedeni kesin olarak bilinmese de uzun süredir devam eden yazar ve oyuncu grevleri gibi yapımsal zorluklar stüdyoyu bu kararı almaya itmiş olabilir. 

Echo, işitme engelli dövüş sanatları ustası Maya Lopez karakterini Alaqua Cox tarafından canlandıracak. Maya Lopez, Hawkeye dizisinde Kingpin için çalışan ve babasının ölümünü Ronin'in sorumlu tuttuğu bir karakter olarak tanıtılmıştı. Echo dizisi, Maya'nın geçmişiyle yüzleşmesini ve ailesinin kökleriyle yeniden bağ kurmasını konu alacak. Disney+ üzerinde yayınlanacak olan dizi, Vincent D’Onofrio tarafından canlandırılan Wilson Fisk (Kingpin) karakterine ve Charlie Cox tarafından canlandırılan Matt Murdock (Daredevil) karakterine de yer verecek. Dizinin, doğrudan Daredevil: Born Again çizgi roman hikayesine bağlanması bekleniyor.