AÖF güz dönemi kayıt yenileme başlıyor. AÖF öğrencilerinin yakından takip ettiği kayıt yenileme bilgileri ile ilgili takvim paylaşıldı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi kayıt yenileme ve ders seçim tarihleri ile sınav bilgileri merak ediliyordu. Bu yıl güz dönemi sınavları online mı yoksa yüz yüze mi olacak, kayıt yenileme ne zaman başlayacak soruları yavaş yavaş yanıt buluyor. İşte detaylar…

AÖF GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME BAŞLIYOR

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri ile sınav duyuruları merak ediliyor. AÖF öğrencileri 2023-2024 eğitim yılında sınavlar nasıl olacak, uzaktan mı yoksa yüz yüze mi yapılacak merak ederken kayıt yenileme takvimi de belli oldu. AÖF Güz Dönemi kayıt yenileme işlemleri 2 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 10.00’da başlayacak ve 16 Ekim 2023 saat 22.00’de sona erecek. AÖF öğrencileri belirtilen bu tarihler arasında kayıt yenileme işlemlerini gerçekleştirebilecek.

AÖF GÜZ DÖNEMİ SINAVLARI 

AÖF Güz Dönemi sınavları da en çok araştırılan konular arasında. Bu yıl sınavlar online mı yoksa yüz yüze mi olacak merak ediliyor. Henüz sınav sistemi hakkında herhangi bir bilgiye yer verilmedi ancak bu yıl sınavların yüz yüze şekilde sınıf ortamında gerçekleştirilmesi bekleniyor. Konuyla ilgili resmi açıklama geldiğinde detayları sizlerle paylaşacağız.