GÜNCEL

Üniversite öğrencilerine internet desteği! Öğrencilere 10 GB ücretsiz internet şartları

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında gerçekleştirilen Kabine toplantısında gündemde gençlere verilen vaatler vardı. Gençlere yönelik vaatler hayata geçiriliyor. Bunlardan biri de 10 GB ücretsiz internet desteği.

Abone Ol

Üniversite öğrencilerine 10 GB ücretsiz internet desteği ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünkü Kabine toplantısının ardından duyurduğu bu destekle ilgili merak edilen pek çok detay var. Peki, üniversite öğrencilerine ücretsiz internet desteği ne zaman başlıyor? Üniversite öğrencilerine 10 GB internet nasıl yapılır? 10 GB ücretsiz internet şartları neler? İşte detaylar…

ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ İNTERNET DESTEĞİ

Dün gerçekleştirilen Kabine toplantısının ardından canlı yayında toplantıda alınan kararları açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, seçim döneminde gençlere yönelik verilen vaatlerin hayata geçirileceğini duyurdu. Bu konuyla ilgili tüm detayları paylaşan Erdoğan, üniversite öğrencilerine ücretsiz 10 GB internet desteği ile ilgili de bilgi verdi. Ücretsiz internet 12 ay boyunca aylık olarak 10 GB şeklinde verilecek.

10 GB İNTERNET TANIMLANACAK

Örgün eğitimde öğrenim gören üniversite öğrencilerine 10 GB internet tanımlanacak. Konuyla ilgili detayları paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Örgün eğitimdeki üniversiteli gençlerimize bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay boyunca aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz.’ dedi. Ücretsiz internet desteğinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. İlgili bakanlıkların yapacağı açıklamaların ardından ücretsiz internet desteğinin başlayacağı tarih ve başvuru detayları da netlik kazanacak. 
 

Abone Ol