"Çocukluktan beri en büyük hayalim" dediği "köpek olmayı" gerçekleştirmek için Toko-san, kesenin ağzını açarak 2 milyon Japon Yeni (yaklaşık 378 bin TL) harcadı ve Border Collie cinsi köpeğe benzer aşırı gerçekçi bir kostüme sahip oldu. Gerçek bir köpek gibi görünmek için hiçbir ayrıntıyı gözden kaçırmadı. 

Toco adını köpek haliyle kullanan adam 32.000'den fazla abonesi olan YouTube kanalında köpek kostümü içinde yerde yuvarlanırken, oyun oynarken ve çimlerde eğlenirken ki görüntülerini paylaşıyor. 

Sıra dışı davranışlarıyla ilgili konuşan Toko-san, alışılmadık kostümünün “hayvan olma” hayalini gerçekleştirmesine imkân tanıdığını belirtiyor. 

Halka açık bir ortamda ilk defa köpek olarak dışarıya çıktığı videoyu YouTube hesabına yükledi. 1,7 milyon seyredilen klipte adamın diğer insanların yanında köpek kıyafetiyle dolaşmasına izleyiciler hayret etti. 

Toco toplum içine çıkmaktan ''korktuğunu'' ve ''gergin'' hissettiğini kabul etti. 

Toco ''Küçükken gördüğün rüyaları anımsıyor musun? Sihirbaz veya bir kahraman olmak İstiyorsun,'' diye yazdığı videoda ancak cankurtaran köpek rüyası görünüşte ''gerçekçi değil'' şeklinde tamamladı.  

“İlkokul mezuniyet kitabıma köpek olup dışarıda gezmek istediğimi yazdığımı anımsıyorum'' diye de ekledi. 

Çocukluğundan bu yana her daim ''“hayvan olma konusunda belirsiz bir hayali olduğunu” itiraf eden Toco-san, Collie olmayı insanlarla arasındaki az boyut farkından dolayı seçtiğini sözlerine ekledi. 

Editör: Öznur Tekeli