SPOR

Samsunspor'un başına Sergen Yalçın geçiyor! Resmi temaslar başladı

Samsunspor'da Sergen Yalçın sesleri. Milli takımı çok istediğini ifade eden Sergen Yalçın, Samsunspor'un başına geçiyor. Sergen Yalçın ve Samsunspor resmi olarak şu an da görüşüyor.

Abone Ol

Samsunspor'da Sergen Yalçın sesleri. Dün Samsunspor'un teknik direktörü olarak bir kaç adaydan biri olan Sergen Yalçın, bu sabah itibariyle Samsunspor'la resmi olarak görüşmelere başladı.

Sergen Yalçın Samsunspor'un başına geçiyor!

Sabah saatlerinde Samsunspor, Sergen Yalçın'a resmi teklif yaptı. Sergen Yalçın olumlu olarak yakın çevresine karar bildirdiği öğrenildi. Sergen Yalçın ve Samsunspor görüşmesinde olumlu bir karar çıkması bekleniyor.

Sergen Yalçın elinde kadro olarakta iyi bir takım olacağı ve Sergen Yalçın'ın elinin değmesiyle Samsunspor bambaşka bir kimliğe bürüneceği düşünülüyor. Sergen yalçın yardımcılarıyla da yaptığı görüşmede kendileri için şu an için doğru bir yol olduğunu ifade etti.

Özellikle bir programda A Milli takımı çok beklediğini ifade eden şampiyon teknik direktör " A milli futbol takımından çok teklif bekledim"  diyerek Kuntz sonrası takımın başına geçmesi planlanıyordu. Ancak milli takım yeniden yabancı bir teknik direktörle çalışma kararı alıp takımın başına geçirdi.

Boşta olan Sergen Yalçın, Samsunspor ile görüşmelerinde onay vereceği ve takımın başına geçeceği bekleniyor. 

Abone Ol