SPOR

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa maçı tarihi belli oldu! Dev derbi için geri sayım başladı

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçının tarihi futbolseverler tarafından merak ediliyordu. Süper Kupa maçının tarihi için gözler Türkiye Futbol Federasyonu’na çevrilirken konuyla ilgili açıklama geldi.

Abone Ol

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa maçı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Futbolseverler tarafından heyecanla beklenen Süper Kupa maçının Suudi Arabistan veya Abu Dabi’de düzenleneceğini söyleyen Büyükekşi, görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

TFF BAŞKANI BÜYÜKEKŞİ’DEN SÜPER KUPA AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, futbolseverlerin uzun bir süredir beklediği Süper Kupa maçı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Tarihi merak edilen Süper Kupa maçı Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Dev maçla ilgili önemli açıklamalara yer veren Büyükekşi, maçın 30 Aralık’ta oynanmasını planladıklarını söyledi.

SÜPER KUPA MAÇ TARİHİ İLE İLGİLİ AÇIKLAMA

Süper Lig’de yeni sezonun başladığı tarihten bu yana merakla beklenen Süper Kupa maçının tarihi ile ilgili araştırmalar devam ediyordu. Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanacak olan dev maçın tarihi heyecanla beklenirken bugün konuyla ilgili açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, maçı 30 Aralık’ta oynatmak istediklerini söyledi. Dev karşılaşmanın Suudi Arabistan veya Abu Dabi’de düzenlenebileceğini belirten Büyükekşi, detaylar kesinleşmeden henüz bir bilgi paylaşamayacağını ve görüşmelerin devam ettiğini de açıklamasına ekledi.

SÜPER KUPA TÜRKİYE’DE OYNANMAYACAK

Süper Kupa maçı ile ilgili çalışmaların devam ettiğini belirten TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, maçı 30 Aralık gibi oynatmayı planladıklarını söyledi. Şu anda görüşülen 2 ülke kaldığını, bunların Suudi Arabistan ile Abu Dabi olduğunu sözlerine ekledi. Maçın Türkiye’de oynanmayacağını belirten Büyükekşi, henüz kesinleşmediği için detaylı bir bilgi veremediğini ifade etti. Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı için 30 Aralık tarihi konuşulurken bu tarih ile birlikte Süper Lig devleri 6 gün arayla 2 kez derbi maçına çıkmış olacak. Ezeli rakipler 24 Aralık tarihinde de Trendyol Süper Lig’de derbi maçı oynayacak. 

Abone Ol