SPOR

Penaltı atışı gündem oldu! Kerem Aktürkoğlu ve Icardi herkesi şaşırttı

Trendyol Süper Lig’de bu hafta erteleme maçları oynanıyor. Bugün başlayan ve önümüzdeki günlerde de devam edecek olan erteleme maçları büyük bir heyecan ve merakla takip edilirken bu akşam ekrana gelen karşılaşmaya penaltı vuruşu damga vurdu.

Abone Ol

Temsilcilerimizin Avrupa maçları sebebiyle Süper Lig’in 3. Haftasında ertelenen maçları bu hafta oynanıyor. Türkiye Futbol Federasyonu, erteleme maçlarının oynanacağı tarihi futbolseverlerle paylaşmıştı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, ligin 3. Haftasında ertelenen maçlarını bu hafta oynayacak. Erteleme maçları kapsamında ilk karşılaşma İstanbulspor-Galatasaray arasında oynandı. Deplasmanda İstanbulspor’un konuğu olan sarı kırmızılı ekipten Kerem Aktürkoğlu ile Mauro Icardi’nin penaltı organizasyonu maça damga vurdu. 

GÜNDEM OLAN PENLTI ATIŞI

Trendyol Süper Lig’de bu hafta oynanan erteleme maçları heyecanla takip ediliyor. 26 Eylül 2023 Salı (bu akşam) İstanbuspor-Galatasaray arasında erteleme maçı oynandı. Maçın en çok konuşulan pozisyonu ise Galatasaray’ın yıldızı Mauro Icardi ile Kerem Aktürkoğlu’nun penaltı organizasyonu oldu. Aynı takımda forma giyen iki ismin penaltı organizasyonu sonuçsuz kaldı. Kısa sürede sosyal medyada gündem olan bu organizasyonla ilgili peş peşe yorumlar geldi.

TOP DIŞARI GİTTİ

İstanbulspor-Galatasaray maçına damga vuran anlar sosyal medyada da gündem oldu. Galatasaray’ın maçın 37. dakikasında kazandığı penaltıyı kullanmak için topun başına geçen genç yıldız Kerem Aktürkoğlu, topu pas olarak yan tarafa bıraktı. Bu anlarda hareketlenen Mauro Icardi ise uygun pozisyonda vuruşunu yaptı fakat top ağlarla buluşmadı. Icardi’nin vurduğu top dışarı gitti ve penaltı atışı başarılı olamadı. 

SOSYAL MEDYA BU PENALTI ATIŞINI KONUŞUYOR

Galatasaraylı yıldızlar Mauro Icardi ile Kerem Aktürkoğlu’nun penaltı organizasyonu sosyal medyada da en çok konuşulan konu oldu. Futbolseverler, penaltı organizasyonunu ve kaçan golü değerlendirdi. Galatasaray taraftarları da bu şanssız anlarla ilgili yorumlarını dile getirdi. 
 

Abone Ol