SPOR

Adana Demirspor Beşiktaş erteleme maçı muhtemel 11’ler 

Adana Demirspor ile Beşiktaş arasında oynanacak erteleme maçı için geri sayım başladı. İki takım bu akşam sahada galibiyet için mücadele edecek. Her iki takım taraftarları da nefeslerini tuttu bu karşılaşmayı bekliyor.

Abone Ol

Beşiktaş, bu akşam erteleme maçı kapsamında deplasmanda rakibi Adana Demirspor’un konuğu olacak. Ligin 3. Haftasında oynanması gereken ancak temsilcilerimizin Avrupa maçları dolayısıyla ertelenen maçlar bu hafta ekrana geliyor. Adana Demirspor-Beşiktaş maçı da bu akşam ekranda olacak. Geri sayımın sürdüğü maçın kadrosu da araştırılıyor. Peki, Adana Demirspor-Beşiktaş maçı ne zaman, saat kaçta? Adana Demirspor-Beşiktaş maçı muhtemel 11’ler nasıl? Maç kadrosu açıklandı mı? İşte detaylar…

BEŞİKTAŞ DEPLASMANA ÇIKIYOR

Trendyol Süper Lig’in 3. Hafta maçları erteleme dolayısıyla bu hafta oynanıyor. Avrupa’daki temsilcilerimizin ertelenen karşılaşmaları için bu hafta tarihler belirlenmişti. Bu akşam ise Beşiktaş, Adana Demirspor deplasmanına çıkıyor. Kritik maç için nefesler tutuldu. Saat 20.00’de başlayacak olan karşılaşma Yeni Adana Stadyumu’nda oynanacak. Mücadeleyi hakem Ümit Öztürk yönetecek.

ADANA DEMİRSPOR MUHTEMEL 11’LER

-    Vedat

-    Svensson

-    Gravlion

-    Semih

-    Abdurrahim

-    Dorukhan

-    Emre

-    Yusuf Sarı

-    Belhanda

-    Yusuf Erdoğan

-    Niang

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11’LER

-    Mert

-    Rosier

-    Necip

-    Colley

-    Masuaku

-    Amir

-    Salih

-    Chamberlain

-    Ghezzal

-    Cenk

-    Aboubakar
 

Abone Ol