CHP’nin eski Aydın İl Başkanı Barkan Kalınomuz, seçim sonuçlarını değerlendirdiği açıklamasında partisini ağır şekilde eleştirdi.
Sosyal paylaşım sitesi hesabındaki paylaşımda Barkan Kalınomuz, ‘Seçim Analizidir’ başlıklı bir yazı yayınladı. Yazıda şu ifadeler yer aldı:
“1-Millet kapı kapı gezerken, Cumhuriyet Balosu adı altında, çalışmak yerine yemek yeyip rakı içip poponu gezdiriyorsan. 2-Parti yönetimlerin güçsüz ve vasıfsızsa, 3-Millet kapı kapı çalışırken, yöneticilerin çorbacılarda, barda, Halil abi restaurantlarda, Karadeniz kırahatnesinde okey oynayarak sürterse, 4-Kadın kollarındaki bir kısım kadınlar seçim çalışması adı altında broşür dağıtırken ağzındaki 100 gram sakızla mahalle karısı endamında sokaklarda gezinirse, 5-Bu partinin örgüt tabanı halk değilde belediye ve AYBA olursa, 6-İnsanlara balık tutmayı değil de tuz oranı eksik ekmek yapıyoruz diye övünmeyi siyaset zannediyorsanız, 7-Meydandaki ağaçları söküp saksılara ağaç dikiyorsanız, 8-Yöneticiler parti yöneticisi değil zabıta gibi davranıyorsa 9-pasoligi kaldırmakla siyaset yapıyorsanız, 9- ee bir de o varsa, ebemizi görürüz."
(İHA)