Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da damadı olan Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar canlı yayında siyasete girecek misiniz sorusuna yanıt verdi. Bir süredir siyasete gireceği ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yerine Cumhurbaşkanı olacağı iddiaları konuşulan Selçuk Bayraktar, spikerin sorusu üzerine siyasete girersem bana oy verir misiniz diye sordu. Selçuk Bayraktar aldığı cevap üzerine ise “Her türlüsünü yaparız" dedi.

BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, TV 100’de katıldığı bir programda Candaş Tolga Işık'ın sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da damadı olan Selçuk Bayraktar özellikle siyasete girip girmeyeceği konusunda merak ediliyordu. Candaş Tolga Işık bu soruyu da canlı yayında Selçuk Bayraktar'a yöneltti. Bunun üzerine Selçuk Bayraktar, "Bana oy verir misiniz" diye sordu. Candaş Tolga Işık'tan veririm cevabını alınca da siyasetle ilgili planlarını açıkladı.

SELÇUK BAYRAKTAR SİYASETE GİRECEK Mİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Aynı zamanda da BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar son günlerde siyasetle anılıyordu. Selçuk Bayraktar'ın siyasete girmesini isteyen ciddi devir kesin var. Candaş Tolga Işık’ın TV100’de yayınlanan programına katılan Selçuk Bayraktar Burada da bu soruya cevap verdi. Bayraktar şu ifadeleri kullandı:

"Mücadelemiz milletin gönlünde yer edindiyse, bu uçaklarımız uçmaya devam edecekse elbette gerek yok ama birileri tutup garip garip bahanelerle, harici ajandalarla, kendi menfaatleri için bu işlerin önüne takoz koyacaklarsa o zaman mücadelenin her türlüsünü yaparız."

MÜCADELE BUNU GEREKTİRİRSE ÇEKİNMEM

Candaş Tolga Işık ve Selçuk Bayraktar arasında geçen o siyaset diyaloğu şöyle oldu:

-Sizce neden 'Sayın Cumhurbaşkanı siyaseti bıraktıktan sonra Selçuk Bayraktar onun yerini alacak' sözü çok konuşuluyor?

- 'Mücadele bunu gerektirirse, bundan çekinmem' dedim. Birileri tutup garip garip bahanelerle, harici ajandalarla, kendi menfaatleri için bu işlerin önüne takoz koyacaklarsa o zaman mücadelenin her türlüsünü yaparız.

İşte o soru cevap...

S. Bayraktar: Siyasete girersem, bana oy verir misiniz?

C. T. Işık: Veririm

S. Bayraktar: Tamam ne güzel, gönüllere girdiysem benim artık siyasete girmeme gerek yok.

C.T. Işık: O zaman oyu geri alıyorum, benim oyum boşa çıkıyor.

S. Bayraktar: Bu mücadelemiz milletin gönlünde yer edindiyse, bu uçaklarımız uçmaya devam edecekse elbette gerek yok ama birileri tutup garip garip bahanelerle, harici ajandalarla, kendi menfaatleri için bu işlerin önüne takoz koyacaklarsa o zaman mücadelenin her türlüsünü yaparız.