Dün, Sultangazi’de düzenlenen açılış töreninde yaşanan gerginlikle ilgili açıklamalarda bulunan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bazen hata yapanları uyarmak gerektiğini söyledi. Törende CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren’e sert bir şekilde çıkışan İmamoğlu’nun bu anları kısa sürede sosyal medyada gündem olmuş ve bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilmişti. Kendisine gelen eleştirilere ve dün yaşanan olaya dair açıklamalarda bulunan İBB Başkanı, ‘Biz aileyiz, bir aradayız. Çok güçlüyüz’ dedi.

BASININ ÖNÜNDE İLÇE BAŞKANI’NA ÇIKIŞMIŞTI

Dün, İstanbul’un Sultangazi ilçesinde düzenlenen açılış törenine katılan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, törene katılımın azlığından dolayı basının önünde CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren’e çıkışmıştı. Dünkü törende yaşananlarla ilgili ilk kez konuşan İmamoğlu, kendisine yöneltilen soru üzerine ‘Bazen hata yapanları uyarmak gerekiyor’ dedi.

İMAMOĞLU: BİZ AİLEYİZ

Dünkü törene katılımın azlığından dolayı CHP Sultangazi İlçe Başkanı Kemal Avseren’e sert çıkan İmamoğlu, ‘Sen kendi üyene burada Büyükşehir Belediyesi’nin törenini duyuramıyorsan, rezillik’ demişti. Bugün Başakşehir’de katıldığı açılış töreninin ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İmamoğlu’na dünkü olay soruldu. Kendisine yöneltilen soru üzerine dünkü olayla ilgili konuşan İmamoğlu, ‘Cumhuriyet Halk Partisi her zaman yanımızda. İlçe başkanımız, belediye başkanımız, yine belediye başkan vekilimiz, bazen hata yapanları uyarmak gerekiyor. CHP her zaman yanımızda. Biz aileyiz. Bir aradayız. Çok güçlüyüz.’ dedi.