ATV Müge Anlı Bedriye Kılıç olayı son dakika gelişmeleri izleyiciler tarafından yakından takip ediliyor. Yaklaşık 2 aydan bu yana ortada olmayan ve bu sebeple yakınlarının Müge Anlı ile Tatlı Sert programında aramaya başladığı Bedriye kılıçla ilişkin en ufak bir bilgi bulunmadı. Kayıp kadını ne gören ne de duyan var. Bu sebeple Bedriye Kılıç'ın hayatta olmadığından endişe ediliyor. Peki Bedriye Kılıç olayı son durum ne? Müge Anlı Bedriye Kılıç bulundu mu? Müge Anlı Bedriye Kılıç olayı son dakika gelişmeleri haberimizde…

MÜGE ANLI BEDRİYE KILIÇ OLAYI SON DURUM

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Bedriye Kılıç'ın şüpheli kaybı aydınlatılmaya çalışılıyor. Yaklaşık 2 aydan bu yana ortada olmayan Bedriye Kılıç, Son olarak Kiraz bahçesinde kameralara röportaj verdikten sonra ortadan kayboldu. Eşinin Bedriye Kılıç'ı Kıskandığı ve bu nedenle tarlada Tartışmanın başladığı iddia edilirken çiftin sonrasında eve döndüğü biliniyor. O dakikadan sonra ise Bedriye kılıçtan en ufak bir haber alınamadı.

Bedriye Kılıç ile ilgili şu ana kadar En ufak bir ihbar telefonu gelmezken talihsiz kadının cinayete kurban gittiği düşünülüyor.

muge-anli-bedriye-kilic-olayi-sicak-gelisme-bedriye-kilic-bulundu-mu-oldu-mu-esi-tayfur-kilic-1

MÜGE ANLI BEDRİYE KILIÇ BULUNDU MU?

Müge Anlı ile Tatlı Sert Bedriye kılıç olayı son dakika gelişmeleri izleyicilerin de gündeminde. Bedri Kılıç henüz bulunamadı. Ancak canlı yayında eşi Tayfur Kılıç'ın şüpheli davranışları devam ediyor. Bugün program açılışında Müge Anlı Tayfur Kılıç’a birkaç soru sordu. Tayfur ise Bedriye Kılıç'ın yakınları ile tartıştıktan sonra Gözyaşları içinde stüdyoyu terk etti.

Müge Anlı ise Tayfur'un bu şekilde ağlamasının da kendisi için şüpheli bir durum olduğunu söyledi.