Vursalar Ölmem, Sabahçı Kahvesi, Yıllar Affetmez ve İlletim gibi şarkılardaki başarılı yorumuyla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Melek Mosso, çok uzun süredir aşk yaşadığı Serkan Sağdıç ile geçtiğimiz gün nişanlandı. 

 
NİŞAN VE KINA BİR ARADA 

Bir süredir hazırlık yapan Melek Mosso ve Serkan Sağdıç, aile arasında yapılan sade bir buluşmayla nişan yüzüklerini taktılar. Başarılı şarkıcı nişanında beyaz uzun bir elbise giymeyi tercih ederken Serkan Sağdıç da siyah takım elbise giymeyi tercih etti. Ekim ayında dünya evine girecek olan çift, nişanın hemen ardından bir de kına gecesi yapmayı tercih etti. Melek Mosso kınasında da bordo ve altın sarısı renklerin yoğunlukta olduğu bir bindallı giydiği görüldü. Güzel şarkıcı hem nişan hem de kına gecesinden görüntüleri sosyal medya hesabından takipçilerinin beğenisine sundu. 

MELEK MOSSO KİMDİR? 

 Melek Mosso, 11 Kasım 1988 tarihinde Kayseri’de hayata gözlerini açmıştır. Müziğe yedi yaşında ilk bestesini yaparak başlamıştır. Dokuz yaşında Denizli Belediye Konservatuvarı'nda bağlama ve Türk Halk Müziği dersleri de almıştır. Daha sonra Güzel Sanatlar Lisesi'nde eğitimine devam etmiştir. Lise döneminde yan flüt çalmaya başlamıştır. Üniversite eğitimini Adnan Menderes Üniversitesi Müzik Öğretmenliği bölümünde tamamlayan şarkıcının kimlikteki soyismi Davarcı’dır. Melek Mosso ismi ise İtalyanca bir müzik terimi olan ve gittikçe hızlanarak anlamına gelen Mosso kelimesinden esinlenerek almıştır. 

Editör: Kübra Yılmaz