Daha önce oyuncu Merve Kayaalp’in hayatına son vermesi ve ardından Seda Fettahoğlu’ndan gelen acı haber ünlüler dünyasında şok etkisi yarattı. Herkesi derinden etkileyen vefat haberlerinin ardından ünlü isimlerden peş peşe paylaşımlar geldi. Ünlü oyuncular Melek Baykal ile Onur Büyüktopçu, meslektaşlarının iş bulamadıklarını söyleyerek sürekli olarak aynı isimlerin projelerde yer almasına değindi. 

‘CANIM ÇOK ACIYOR’

Ünlü oyuncular Merve Kayaalp ile Seda Fettahoğlu’nun vefat haberi meslektaşlarını derinden yaraladı. Aldıkları peş peşe üzücü haberlerin ardından daha fazla dayanamayan ünlü isimler isyan ettikleri bir duruma dikkat çekerek tepki gösterdi. Ünlü oyuncu Onur Büyüktopçu da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla meslektaşlarının kaybına ne kadar üzüldüğünü dile getirerek tepkisini de sözlerine ekledi. Birkaç gündür canım çok acıyor diyen Büyüktopçu, Bu iki kıymetli meslektaşım kim bilir ne adaletsiz şeylere maruz kaldı. İşleri hiçbir şekilde tutmayan oyuncuların sürekli bir işi bitirip hemen başka bir işe başlaması ve her filmde her dizide aynı oyuncuların olması neden diye sürekli düşünüyorum.’ dedi.

MELEK BAYKAL DA TEPKİ GÖSTERDİ

Ekranların sevilen yüzü ünlü oyuncu Melek Baykal da meslektaşlarından peş peşe gelen acı haberlerin ardından sektördeki duruma tepki gösterdi. Üzüntüsünü kelimelere döken Baykal, ‘Gencecik oyuncu arkadaşımız daha birkaç gün önce parkta ölü bulundu. Çantasından çıkan antideprasan ilaçlarını görünce canım acıdı. İş bulamayan binlerce hayali, hayatı en önemlisi ışığı kendi ellerimizle mezara sokuyoruz.’ ifadelerine yer verdi.