Olay sonucunda bebeği satın alan kadın ve bebeğin babası, gözaltına alındı. Ayrıca ailenin 7 yaşındaki kız çocuğunu da satmaya çalıştığı iddiaları da ortaya çıktı. 

Hindistan'da bulunan bir aile cep telefonu almak için 8 aylık bebeklerini sattı. Bebeği satın alan kadın ve bebeğin babası polis tarafından gözaltına alındı. 

Cep Telefonu Alabilmek İçin Çocuklarını Sattı 

Hindistan'ın Batı Bengal eyaletine bağlı Kuzey 24 Parganas bölgesinde geçim sıkıntısı yaşayan ailenin, Batı Bengal'in belirli bölgelerini gezerek yeni bir cep telefonu alması komşularının gözlerinden kaçmadı. Komşuların meraklı sorular sorması üzerine aile, korkunç gerçeği itiraf ederek 8 aylık bebeğini sattığını açıkladı. 

Polis, anne ile bebeği alan kadını gözaltına alındı ve daha sonra bebeğin babası da polis tarafından gözaltına alındı. Ortaya çıkan bilgilere göre, ailenin, kendi bebeğini cep telefonu almak ve sosyal medya videoları çekmek amacıyla sattığı tespit edildi. Olayın daha da şok edici yanı ise, ailenin 7 yaşındaki kız çocuğunu da satmaya çalıştığı iddia edildi.