Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onay verilen şirketlerin halka arz işlemleri gerçekleşiyor. yatırım yapmak isteyen vatandaşlar ise haftanın halka Art takvimini merakla takip ediyor. her gün olduğu gibi bugün de araştırmalar başladı. Peki bugün yeni halka arz var mı? bu hafta hangi şirketler halka arz olacak? 28 Eylül Perşembe halka arz son dakika gelişmeleri haberimizde…

Halka arz takvimi 2023 yatırım yapmayı düşünen vatandaşlar tarafından bugün de yoğun bir şekilde araştırılıyor. 28 Eylül perşembe Bugün yeni halka arz var mı sorusuna Sabah saatlerinde bu yana yanıt aranıyor. birçok şirket son dönemlerde halka arz yolu ile borsaya açılmaya başladı. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onay verilen şirketler halka arzını Açıklıyor. Peki bu haftanın halka arz takvimi belli oldu mu? 28 Eylül bugün halka arz var mı? bu hafta hangi şirketler halka arıza olacak? İşte 25-29 Eylül halka arz takvimi!

BUGÜN YENİ HALKA ARZ VAR MI? BU HAFTA HANGİ ŞİRKETLER HALKA ARZ OLACAK?

Halka arz takvimi 2023 yeni haftanın gelmesi ile beraber merak konusu oldu. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre bu hafta halka arz olacak yeni bir şirket bulunmuyor. yapılacak olan incelemelerin tamamlanmasıyla birlikte Önümüzdeki hafızalarda yeni halka arz olacak şirketlerin açıklanacağı tahmin ediliyor. Sermaye Piyasası kuruluna talepte bulunan son şirket ise Sümer Varlık Yönetim A.Ş. (SMRVA) oldu. Toplamda 12 milyon lot payını yatırımcılara açmak isteyen şirket halka arz açıklık oranını ise %21,43 olarak talep etti. SPK tarafından yapılacak olan değerlendirmeler sonucunda önümüzdeki günlerde şirketin halka arızanın gerçekleşmesi bekleniyor.

GEÇEN HAFTA HANGİ ŞİRKETLER HALKA ARZ OLDU?

Sermaye Piyasası Kurulu tarafından verilen onay doğrultusunda geçtiğimiz hafta Simit Sarayı'nın %70 payına sahip olan DMR Unlu Mamuller halka arz oldu. Şirket 21 22 Eylül tarihlerinde talep toplama sürecini gerçekleştirdi. şirketin 75 milyon notu bireysel yatırımcılara ve şirket çalışanlarına eşit olarak dağıtıldı.