Burak Haktanır, dizide hapisten çıkan Hamdi karakterine hayat verecek. Başrollerinde Berk Atan, Yavuz Sepetçi, Ege Aydan, Semih Ertürk, Hazal Çağlar ve Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı TRT 1'in reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, 4. sezonuyla yayın hayatına tekrar başladı. Daha önce diziye veda eden Burak Haktanır ise kadroya yeniden katılım sağladı. 

 
HAMDİ’NİN DEĞİŞİMİ ŞAŞIRTACAK 

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, Köprü Film'in Eskişehir'de TRT için çekimini sürdürdüğü Gönül Dağı dizisi, 6 yıllık zaman atlamasıyla yeni sezona tekrar başladı. Dizinin 107. bölümünde bir sürpriz gelişme yaşanacak. Eski kadroda yer alan Burak Haktanır ekibe dahil olacak. Geçmiş bölümlerde Hamdi karakterini canlandıran oyuncu senaryo gereği hapse girmiş ve ekipten ayrılmak durumunda kalmıştır. Şimdi Hamdi karakteri sevilen diziye tekrar dahil oluyor. Hapisten çıkarak tekrar kasabaya gelen Hamdi’nin değişimi seyirciyi oldukça şaşırtacak. 

BURAK HAKTANIR HAKKINDA 

Burak Haktanır, sinema ve dizi oyuncusu. Oyunculuk kariyerine 2010 yılında Recep İvedik 3 filminde rol alarak adım atmıştır. Daha sonra birçok dizi ve filmde rol alan Burak Haktanır, 2016'da Sevda Kuşun Kanadında dizisinde, 2019'da Ekrem karakteri ile Kimse Bilmez dizisinde, 2020'de Vahap karakteri ile Payitaht Abdülhamid dizisinde rol almıştır.  

Editör: Kübra Yılmaz