FENERBAHÇE

Fenerbahçe Transferde İki Yıldız İle Anlaştı!

İstanbul'un köklü kulübü Fenerbahçe, yeni sezona iddialı bir kadro ile girmek için transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Abone Ol

Son olarak Slovenyalı orta saha oyuncusu Miha Zajc ve milli futbolcu Mert Müldür'ün transferlerini tamamlamak üzere adımlar atan Fenerbahçe, taraftarlarını heyecanlandırdı. 

Fenerbahçe'nin 2018-2019 sezonundan beri formasını gururla giyen orta saha oyuncusu Miha Zajc, kulüple 3 yıllık yeni sözleşme için anlaşmaya vardı. Tecrübeli oyuncu, başarılı performansı ve katkıları ile sarı-lacivertli taraftarların gönlünde taht kurmuş durumda. Yeni sezonda da Fenerbahçe forması altında boy gösterecek olan Zajc, taraftarların da sevincini artırdı. 

Mert Müldür, Fenerbahçe'de! 

Fenerbahçe'nin transfer atağına bir diğer isim ise Mert Müldür oldu. İtalya Serie A ekiplerinden Sassuolo'da başarılı performansı ile dikkatleri üzerine çeken milli futbolcu Mert Müldür, Fenerbahçe ile prensip anlaşmasına vardı. Genç yaşına rağmen gösterdiği olgun performansla futbolseverlerin takdirini kazanan Müldür, sarı-lacivertli forma altında yeni bir döneme başlamak için sabırsızlanıyor. 

Resmi Açıklama Geldi! 

Fenerbahçe Kulübü, transferlerle ilgili resmi açıklamayı yaparak taraftarları bilgilendirdi. Açıklamada, "2023-2024 sezonu yapılandırmasını sürdüren Profesyonel Futbol Takımımızda; 2018-2019 sezonundan bu yana formamızı giyen oyuncumuz Miha Zajc ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamak üzere anlaşmaya varılmıştır. Kulübümüz ayrıca Milli Futbolcu Mert Müldür'ün kalıcı transferi konusunda İtalya'nın Sassuolo kulübü ve futbolcu ile de prensip anlaşmasına varmıştır. İki futbolcu transferlerini tamamlamak üzere İstanbul'a davet edilmiştir" denildi. 

Abone Ol