FENERBAHÇE

Brezilyalı Yıldız Fred Fenerbahçe İçin İstanbul'a Geldi

Fenerbahçe Spor Kulübü, güçlü kadrosunu güçlendirmek adına Manchester United'dan transfer ettiği Brezilyalı futbolcu Fred'i ağırlamaya hazırlanıyor. Öğleden sonra İstanbul'a iniş yapan özel uçak, 30 yaşındaki yıldız futbolcu Fred'i İstanbul'a taşıyarak Fenerbahçe camiasını heyecanlandırdı.

Abone Ol

Fenerbahçe'nin tecrübeli yöneticisi Selahattin Baki, havaalanında yaptığı açıklamada, "Fred gibi değerli bir oyuncuyu kadromuza katıyor olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Biz istediğimiz futbolcuları her zaman alırız, bu Fenerbahçe'nin genetik özelliğidir. Fred, Fenerbahçe'nin zirveye olan hırslı yolculuğunda önemli bir adım olacak." şeklinde konuştu. 

Manchester United ile yapılan anlaşma kapsamında Fenerbahçe, Fred'in transferi için bonuslar dahil olmak üzere toplamda 15 milyon euro ödeyecek. Taraflar arasındaki görüşmelerin olumlu sonuçlanması, Fred'in Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkma heyecanını arttırdı. 

Fenerbahçe'nin yeni yıldızı Fred, Türk futbolseverlerinin merakla beklediği sağlık kontrollerinin ardından resmi imzayı atarak sarı-lacivertli formayı giymeye başlayacak. 

Abone Ol