FENERBAHÇE

Fenerbahçe, Diego Rossi'yi Columbus Crew'e Transfer Etmeyi Planlıyor

Sarı-lacivertliler, Diego Rossi'nin transferi için Amerika takımı Columbus Crew ile anlaşmaya vardı. İşte, detaylar...

Abone Ol

Fenerbahçe, Uruguaylı futbolcu Diego Rossi için Amerika Birleşik Devletleri'ndeki takım Columbus Crew SC ile transfer görüşmelerine başladı. Fenerbahçe, Teknik Direktör İsmail Kartal'ın yeni sezon planlamasında yer vermediği Rossi'nin kısa süre içinde Columbus Crew SC'ye transferinin tamamlanmasını bekliyor. 

Fenerbahçe Diego Rossi Transferini KAP’a Bildirdi 

Sarı-lacivertli kulüp, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, Diego Rossi'nin Amerikalı futbol kulübü ile anlaşma sağlandığını duyurdu. Anlaşma gereği Fenerbahçe, Diego Rossi'nin transferi için 5.6 milyon dolar bonservis bedeli ve 1 milyon dolar bonus alacak. Ayrıca, Diego Rossi'nin gelecekteki bir transferinde elde edilecek gelirin yüzde 15'ini alacak. 

Fenerbahçe'nin KAP'a yaptığı açıklama şu şekilde: "Profesyonel futbolcumuz Diego Martin Rossi Marachlian'ın A.B.D. kulübü Columbus Crew SC'ye transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Columbus Crew SC, futbolcunun kulübümüzle olan sözleşmesinin feshi karşılığında kulübümüze 5.630.000 USD bonservis bedeli ve 1.000.000 USD bonus ödeyecektir. Ayrıca, futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde; Columbus Crew SC'nin elde edeceği transfer bedelinin %15'i sonraki satıştan pay olarak kulübümüze ödenecektir. Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız." 

Abone Ol