Krystal Cascetta, mart ayında dünyaya getirdiği bebeğini tabancayla vurarak öldürdükten sonra namluyu kendisine doğrultup intihar etti. Mount Sinai Hastanesi'nde görevli olan doktorun neden böyle bir şey yaptığını ve olayın perde arkasındaki sırları çözmek için yetkililer harekete geçti. 

Ünlü doktorun henüz neden bebeğini öldürerek ardından intihar ettiği belirsizken, polis ve yetkililer bu korkunç olayın tüm ayrıntılarını araştırıyor. 

Mart ayında dünyaya getirdiği bebeğini tabancayla vurarak öldüren doktorun eşi, ABD medyasının mikrofonuna "Bize biraz zaman verir misiniz" şeklinde cevap verdi. Bu acı dolu olayın ardından eşiyle ilişkisinin nasıl olduğu ve olayın tetikleyici sebepleri merak ediliyor. Kanser konusunda uzmanlaşmış olan Cascetta'nın, eşi Tim Talty'yle ilişkisinde yaşanan sorunlar ya da iş hayatındaki başarılarına rağmen iç dünyasında ne gibi derin sıkıntılar yaşadığı merak konusu. 

Cascetta'nın düzenli olarak spor yaptığı ve işinde büyük başarılar elde ettiği bilgisi medyada yer alırken, eşinin enerji verici besin üreten bir şirkette yardımcı olarak görev aldığı da belirtildi. Ancak, bu parlak ve başarılı görünen hayatın ardında yatan karanlık sırlar, doktorun çevresindekileri bile şaşırtmış durumda. 

Yetkililer, olayın bir cinayet ve intihar olduğunu tahmin ederken, detaylı bir soruşturmanın devam ettiği ifade ediliyor. 

Editör: Öznur Tekeli