Türkiye İş Bankası'ndan emeklilerin bütçesine katkı olacak yepyeni bir kampanya daha geldi. Tüm emekliler başvuru yapmaları durumunda İş Bankası'ndan 15.000 TL'lik nakit destek ödemesi alabilecek. İstisnasız bütün emeklilere verilecek olan yeni destek ödemesi promosyon olarak ödenecek. Türkiye İş Bankası son dönemlerde emekli promosyonunu ciddi miktarda arttıran bankalar arasında bulunuyor. Henüz başvuru yapmayan emekliler İş Bankası'na cep telefonu ile başvuru yaparak promosyon almaya hak kazanıyor.

Emekli Temmuz zammının az kalması nedeniyle milyonlarca emekli vatandaş rotayı bankalara doğru çevirdi. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi vatandaşlar için bankalarda ciddi bir promosyon kampanyası var. Adeta birbiriyle büyük yarışa giren bankalar emekliye ekstra ödeme yapabilmek için bütçelerini sonuna kadar zorluyor. 4A 4B ve 4C ve EYT emeklisi için bankalardan Her geçen gün daha yüksek emekli promosyonu teklifleri geliyor. Bu konuda son Kampanyayı yapan İş Bankası oldu. Mobil uygulama üzerinden İş Bankası'na başvuru yapan emeklilere tam 15.000 TL nakit destek uygulanacak.

cep-telefonu-ile-basvuru-yapan-emekliye-15000-tl-destek-odemesi-tc-yaz-gonder-parayi-al-1

HEMEN UYGULAMAYI İNDİR BAŞVURU YAP

Türkiye İş Bankası'ndan emeklilere yönelik kampanyalar ve kesmeden devam ediyor. Emekli müşteri sayısını arttırmak isteyen İş Bankası promosyon ücretlerine her geçen gün yeni bir zam yapıyor. İş Bankası'nın yeni promosyon miktarları belli oldu. Özellikle işcep uygulaması üzerinden başvuru yapan emeklilere 15.000 TL promosyon desteği sağlanacak.

İş Bankası'ndan Emekli promosyonu almak isteyenlerin yapması gereken tek şey işcep uygulamasını cep telefonlarına yüklemek ve ardından buradan müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayarak emekli maaşlarını taşımak. Bu kadar kolay ve basit başvuru ile İş Bankası'ndan binlerce liralık promosyon desteği almak mümkün.

cep-telefonu-ile-basvuru-yapan-emekliye-15000-tl-destek-odemesi-tc-yaz-gonder-parayi-al-2

İŞ BANKASI 3 GÜN İÇİNDE PROMOSYONU ÖDÜYOR

Türkiye İş Bankası tarafından emeklilere sunulan promosyon imkanı çok uzatmadan hesaplara yatıyor. Emekliler sadece 3 gün içinde İş Bankası'ndan promosyon desteği alarak bütçesini rahatlatabiliyor. Oldukça kolay ve hızlı başvuru seçenekleri sunan İş Bankası kampanyaya katılmak isteyen emeklilerden sadece 3 yıllık taahhüt vermelerini istiyor. Türkiye İş Bankası'nın yeni promosyon kampanyası 31 Ekim 2023 tarihine kadar devam edecek. O tarihe kadar başvurusunu yapan emekliler İş Bankası'ndan promosyon desteği alma hakkına sahip olacak.