Halkbank ilk kez ev alacakları için yepyeni bir Konut kredisine daha imza atıyor. Ev almaya yardı kuranlar için yepyeni bir konut kredisi kampanyasına daha imza atan Halkbank, 1 milyon TL konut kredisi verecek. Halkbank en düşük faizli konut kredisi duyurusunu yayınladı. Ayrıca BDDK tarafından yapılan düzenleme sonrasında konut kredisi ile ilgili yeni gelişmelerde yaşandı. İlk kez ev alacak olanların Halkbank'tan konut kredisi alması için gerekli şartlar ve detaylar haberimizde…

HALKBANK'TAN YENİ KONUT KREDİSİ KAMPANYASI

Halkbank konut kredisi kullanmak isteyen müşterileri için yepyeni bir kredi paketi daha hazırladı. Müşterilerine birçok avantaj sunan banka, 120 aya kadar vadeli olarak konut kredisi desteği sağlayacak. Ayrıca Halkbank'ın konut kredisi 1.20 faiz oranı ile verilecek. Yani özel bankalara oranla Halkbank'ın sağlayacağı konut kredisi desteği çok düşük faiz oranı ile verilecek.

Üstelik Halkbank'tan müşterilerine başka bir sürpriz daha var. Halkbank konut kredisi kampanyası kapsamında geri ödeme ile müşterilerinin bütçesine göre planlıyor. Halkbank'tan konut kredisi kullanılanlar eşit taksitle, 3 ayda bir eşit taksitle, artan ya da azalan taksitli ve serbest ödemeli geri ödeme seçeneklerini değerlendirebiliyor.

SADECE İLK EVİNİ ALACAKLAR İÇİN GEÇERLİ

Halkbank'ın yeni konut kredisi kampanyası sadece ilk yerini alacak Halkbank müşterileri için geçerli olacak nokta kampanyaya katılmak isteyenler Halkbank'ın şubelerinden mobil bankacılık hizmetlerinden ya da internet bankacılığı aracılığı ile başvuru yapabilecek. Halkbank konut kredisi kampanyası kapsamında 18 yaş üstü olan ve ilk evini alacak olanlara yönelik kredi desteği sunuyor.

Gerekli şartları taşıyanlar Halkbank'ın resmi internet sitesi üzerinden kredi başvurusu ile ilgili detayları öğrenebilir.