Ek ödeme bekleyen 4A 4B 4C’li emekliye müjde! Zamlı maaşa ek ödeme onayı 10.45’te çıktı - Emekliye Eylül ayı promosyon ödemelerinde yavaş yavaş sona geliniyor. SSK ve bağ-kur emeklisi ile birlikte 4C ve EYT emeklisi de Bankaların sunduğu promosyon desteklerinden faydalanıyor. Eylül ayının bitmesine 2 gün kala bankalar yeniden harekete geçti. Ayrıca ekim ayı promosyon listeleri de yavaş yavaş yayınlanmaya başladı. Birçok özel banka ve kamu bankaları tarafından sağlanacak olan ekim ayı emekli promosyon ücretleri ile ilgili yeni bilgiler az önce geldi. Emekliye ek ödeme onayı saat 10.45'te verildi. Milyonlarca emeklinin cebi dolacak. Çünkü bankalar emekli promosyon ücretlerine artış yaptı.

Emekli promosyon kampanyaları Eylül ayı için artık bitiyor. Ay sonuna sadece 2 gün kala emekliler için son çağrı ve duyurular yapılmaya devam ediyor. Emekli promosyon kampanyalarında bankalar arasında rekabet risk geçmeden devam ederken az önce bir son dakika açıklaması daha geldi. O banka emekliye 5.000 TL'ye Varan promosyon desteği sağlayacağını duyurdu. Saat 10.45'te yapılan açıklama doğrultusunda Eylül ayı bitmeden başvuru yapan emekliler ek ödemeyi cebine koyacak.

VAKIFBANK'TAN EMEKLİYE DEV PROMOSYON DESTEĞİ

Emekli promosyon kampanyalarına ara vermeden devam eden bankalardan öne çıkan kamu bankaları da bulunuyor. Vakıfbank'tan da emekli için yeni bir duyuru geldi. Emekli maaş aralığına göre promosyon verecek olan Vakıfbank, promosyon ücretlerini güncelledi. Vakıfbank'ın maaş aralığına göre sağlayacağı promosyon desteği 3000 TL ile 5000 TL arasında değişecek.

ek-odeme-bekleyen-4a-4b-4cli-emekliye-mujde-zamli-maasa-ek-odeme-onayi-1045te-cikti-2

EYLÜL AYI SONUNA KADAR BAŞVURU ŞARTI VAR

Vakıfbank promosyon kampanyasından yararlanmak isteyen emekliler için Eylül ayı sonuna kadar başvuru şartı var. Emekli maaşı alanlar son başvuru tarihini kaçırmadan başvuru işlemlerini yapmaları durumunda promosyon alma şansına sahip olacak. Vakıfbank'ın yeni promosyon kampanyasında başvurular mobil bankacılıktan da yapılabilecek. Yani başvuru için banka şubesine gitmeye gerek yok. Başvuru işlemlerini tamamlamak isteyen emekliler 30 Eylül 2023 tarihine kadar süreyi kaçırmadan işlem yapabilir.

EMEKLİ KREDİSİ DESTEĞİ DE SAĞLANACAK

Vakıfbank 4A 4B 4C ve EYT emeklisi için kapılarını ardına kadar açıyor. Emekliye promosyon desteği imkanlarının yanı sıra Vakıfbank'tan düşük faizli emekli kredisi fırsatları da sunuluyor. Kampanyaya katılmak emekliye Kredi desteğinden yararlanmak isteyen milyonlarca vatandaş ay sonuna kadar bu fırsatı değerlendirebilir. 1 Ekim tarihinden itibaren Vakıfbank’ın kampanyaları da yenilenecek. Ancak bu yenilik olumlu yöntemi yoksa olumsuz yönde mi olacak henüz bilinmiyor. O sebeple emekliler Eylül ayının son promosyon fırsatlarını değerlendirmek için Vakıfbank'tan başvuru yapabilir.