Sayın Kılıçdaroğlu maalesef hiç değişmeyecek. CHP’nin başına geldiğinden buyana herkesi herşeyi değiştirdi ama şu zihniyetini bir türlü değiştirmedi. Kendini hiçbir zaman sorgulamadı. Eksik birşeyler varsa hep gurup içinde başkalarında aradı ve bir nokta tespit edip o yönde ilerledi. Halbuki aynayı biraz kendine tutsa eksik olan şeyin ne olduğunu rahatlıkla görebilirdi.

Geçen gün Habertürk ekranlarında Erhan Çelik‘in karşısındaki o halini görmek kendisi hakkında düşündüğümüz şeyleri pekiştirdi. Bir değişiklik yapıp şaşırtmadı bizleri.

Ülkeyi,toplumu ve kendi yapacaklarını konuşmak yerine yine hedefinde Erdoğan olduğunu gösterdi.

Dakikalarca iktidar içinde yanlış gördüklerini dillendirdi. Ah birde kendisi ve gurubundaki eksiklikleri dillendirebilse…

Aslında en önemli durum ise Erhan Çeliğin sorusu karşısında yanıtsız kalması. Belliki sorunun cevabını unutmuş ve böyle bir şey bir muhalefet liderine yakışmayacak türdendir. Halbuki iktidar ile uğraşmak ve onlara sayıp sayıştırmak yerine direk konuya girmiş olsaydı belki de çözüm önerilerini unutmamış ve öyle bir duruma düşmemiş olacaktı.

Şayet o an Erhan Çelik’in karşısında Kılıçdaroğlu değil de Başbakan Erdoğan olsaydı meselenin bütün yönlerini en ince ayrıntısına kadar anlatır, çözüm önerilerini tek tek sıralardı.

Bir ülkenin en önemli meselesi ile ilgili çözüm önerilerini aklında tutamayan bir Genel Başkan, diğer tarafta en küçük bir hatayı bile ıskalamayan bir Başbakan.

İkisi arasındaki farkı Almanya bile görerek birine büyük usta diğerine ise küçük çırak diyerek aralarındaki farkı ortaya koymuştur.

Bu kez olmadı sayın Kılıçdaroğlu, bu kez olmadı!

Dersimize daha iyi çalışalım,aksi halde bu toplum bir hatayı daha kaldırmaz!

Ayça TETİK