Serenay Sarıkaya, Show TV ekranlarında yayınlanan aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaşıyordu. Ancak son yaşanan gelişmeler sonrası aile dizisi yapımcısı Serenay Sarıkaya'nın fişini çekti. Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ve Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un aşk yaşadığı iddiaları magazin bakımına bomba gibi düştü.  Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun'un Yasak Aşk iddialarına doğruladı. Bu haber sonrası Serenay Sarıkaya'nın aile dizisindeki rolü de sallantıya girdi.

YASAK AŞK SERENAY'IN SONUNU GETİRDİ

Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ ile birlikte Show TV ekranlarında yayınlanan aile dizisinde başrolü paylaşıyordu. Geçtiğimiz sezona damga vuran yatırımlardan biri olan aile dizisi 3 Ekim tarihinde yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor. Ancak dizi başlamadan önce ortaya çıkan skandal yasak aşk nedeniyle Serenay'ın Rolü de tehlikeye girdi.

Sosyal medyada yayınlanan görüntülerde Serenay Sarıkaya'nın annesi Ümran Seyhan ve Cansu Tosun'un babası Kenan Tosun'un aşk yaşadığı iddia edildi. Cansu Tosun'un annesi Serpil Tosun yasak aşkı doğruladı. Bu gelişme ile birlikte sosyal medya adeta çalkalanırken Serenay Sarıkaya içinde tehlike çanları çalmaya başladı.

AİLE DİZİSİNDEKİ ROLÜ BİTEBİLİR

Sosyal medyada yer alan iddialara göre aile dizisinin yapımcıları bu Yasak Aşk skandalından son derece rahatsız. O sebeple de Serenay Sarıkaya'nın aile dizisindeki rolünün erken bitebileceği konuşuluyor. Kısa bir dizi olarak planlanan aile dizisi bugüne kadar 13 bölüm yayınlanmıştı. Dizinin kalan 17 bölümü de bu sezon yayınlanacak. Serenay Sarıkaya'nın Diziye devam edip etmeyeceği ise merak konusu.