Çift bugün Beykoz Adliyesinde tek celsede yollarını ayırdı. Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile 5 ay önce dünya evine giren Şeyma Subaşı bugün Beykoz Adliyesindeki duruşmada tek celsede boşandı. 

“İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE” 

Acun Ilıcalı'nın eski eşi olan Şeyma Subaşı, Mısırlı Mohammed Alsaloussi ile 2 Mayıs'ta nikah masasına oturmuştu. Evlilikte psikolojik şiddet gördüğü iddialarının sonrasında çift boşanmak için mahkemeye gitti. 5 aylık evliliği sonlandıran duruşma bugün Beykoz Adliyesinde görüldü. Kararını bildiren mahkeme, Mohammed Alsaloussi ve Şeyma Subaşı'nın boşanmasına karar verdi. Boşanmanın sonrasında çift tarafından henüz bir açıklama gelmedi. Şeyma Subaşı boşanmanın ardından sosyal medya hesabından eşiyle olan tüm fotoğrafları kaldırdı. Avukat Altın Mimir ise duruşma sonrası müvekkili Şeyma Subaşı ile bir pozunu sosyal medya hesabından paylaşarak "İyi günde kötü günde" notunu yazdı. 

MOHAMMED ALSALOUSSİ HAKKINDA 

Suudi Arabistanlı bir şeyhin oğlu olan, aynı zamanda yapımcılık ve DJ'lik de yapan 36 yaşındaki Mohammed Al Saloussi'nin adı iki yıl önce İrlandalı model Chloe Loughnan ile aşk dedikodularına karışmıştı. Chloe, Serdar Ortaç'la evli olduğu 8 Nisan 2018'de mayo çekimleri için gittiği Miami'de Mohammed Al Saloussi ile çılgın partiye katılıp eğlence yapmışlardı.