Perşembe akşamlarının sevilen dizisi Aldatmak bu akşam yeni bölümüyle ekranda olacak. Dizinin en çok konuşulan karakterlerinden biri olan Behram’ın diziden ayrılacağına dair iddialar sonrasında araştırmalar başladı. Peki, Aldatmak Behram diziden ayrılacak mı? Aldatmak Behram ölecek mi, Behram’a ne oldu? Behram diziden ayrılıyor mu? İşte detaylar…

ALDATMAK DİZİSİNDEN NEFES KESEN BİR BÖLÜM DAHA

ATV ekranlarında yayınlanan ve Perşembe akşamlarının en çok izlenen yapımlarından biri olan Aldatmak dizisinin yeni bölümü yine büyük bir heyecanla bekleniyor. Her bölümü ayrı bir heyecanla izlenen dizinin en çok konuşulan karakterlerinden biri olan Behram karakterinin diziden ayrılacağına dair iddialar gündemde yer almaya devam ederken yeni bölüm tanıtımında Behram’ın hastanede bilinci kapalı bir şekilde yattığı sahne merakları daha da arttırdı. 

ALDATMAK BEHRAM ÖLECEK Mİ?

Aldatmak dizisinin yeni bölüm tanıtımında Behram karakterinin hastanede olduğu ve bilinci kapalı olduğu sahne ‘Behram ölecek mi?’, ‘Behram diziden ayrılıyor mu?’, ‘Aldatmak Behram diziden çıktı mı?’ gibi soruları da beraberinde getirdi. Behram karakterinin diziye veda edeceği iddiaları gündemde. İddialara göre Behram karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aras Aydın’ın başka bir projede yer alacak. Ancak bu iddia ile ilgili henüz yapım ekibinden veya oyuncunun kendisinden yapılan resmi bir açıklama yok. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Behram’ın akıbeti de belli olacak.