Olay, dün sabah saatlerinde Üsküdar'da meydana geldi. Yaklaşık bir yıl önce Üsküdar'a taşınan ve Youtuber olarak da tanınan yüksek mimar Merve Veziroğlu Yıldırım ile Yunus Yıldırım çifti, iddiaya göre uzun süredir şiddetli geçimsizlikler yaşıyordu. Sabahın erken saatlerinde başlayan bir tartışma kısa sürede büyüyerek şiddete dönüştü. 

Tartışmanın şiddetlenmesi üzerine Yunus Yıldırım, mutfaktan aldığı bir meyve bıçağıyla eşi Merve Yıldırım'ı çiftlerin yatak odasında acımasızca bıçakladı. Olayın ardından Yunus Yıldırım, polisi arayarak eşini bıçakladığını itiraf etti ve kendisini ihbar etti. 

Sağlık ekiplerinin olay yerine gelmesi ile birlikte, şüpheli Yunus Yıldırım yaralı eşinin evde olduğunu bildirdi. Polis tarafından gözaltına alınan Yunus Yıldırım, Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü. 

Merve Veziroğlu Yıldırım'ın ailesi haber alır almaz hemen hastaneye koştu. Abla Şerife Yavuz, kardeşinin yaşadığı eve geldiğinde büyük bir şok yaşadı. Yavuz, "Kız kardeşimi şu anda yoğun bakıma aldılar, kanaması var. Tam olarak biz de ne olduğunu bilmiyoruz. Şok içindeyim. Şiddet cezalarının kesinlikle daha ağırlaştırılmasını istiyorum. Geceleri yatıyoruz, sabah neyle karşılaşacağımızı kestiremiyoruz. Şu an büyük bir şok içindeyim. Umarım kızım iyi olur. Hastaneden gelen bilgilere göre 32 yerinden bıçaklandığı söyleniyor" dedi. 

Apartman sakinlerinden Ali Aydın, "Aralarında geçimsizlik olduğunu zaten biliyordum. Yaklaşık bir yıldır buradaydılar, yeni evlilerdi" şeklinde konuştu. Olayın detayları daha net bir şekilde aydınlatılmaya çalışılıyor.