Geçmişte Seren Serengil ile olaylı bir boşanma süreci yaşayarak gündeme gelen İpek, Kıvanç Tatlıtuğ ve Cihangir Ceyhan isimlerine olumsuz yaklaşarak, "İkisi de olmaz" dedi. 

Sosyal medya üzerinden gelen takipçi yorumlarına verdiği yanıtlarla dikkat çeken İpek, bir takipçisinin "Emrah'ın hayatı olursa bence o iş sende usta" şeklindeki yoruma şaşırtıcı bir cevap verdi. İpek, "Allah korusun boş bir hayat onunki bunlar gerçek" ifadeleriyle takipçilerini şaşırttı. 

Geçmişte Emrah ile akrabalık ilişkisine dair gelen soruları yanıtlayan İpek, kendisinin Emrah ile hiçbir zaman yan yana gelmediğini ve aynı ortamı paylaşmadığını belirtti. İpek, "25 yıldır Emrah ile aynı ortamda nefes bile almadım. Kendisi babamın annesinin ikinci evliliğinden olan çocuğudur. Kendisiyle aramda bir özlük yok. Aynı kanı taşımıyoruz" sözleriyle Emrah ile aralarındaki ilişkiyi açıklığa kavuşturdu. 

Bu tartışmalar, Azer Bülbül'ün hayatının beyaz perdeye taşınacağı film projesinin etrafında oluşan merakı daha da artırdı. Şimdi gözler, yapımcıların ve yönetmenlerin hangi oyuncuları seçeceğine çevrildi. 

Editör: Öznur Tekeli