Teknoloji devi Xiaomi, yakın zamanda merakla beklenen yeni tableti Xiaomi Pad 6 Max'i kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. 14 Ağustos tarihinde piyasaya çıkacak olan Xiaomi Pad 6 Max'in son teaser görüntüleri, cihazın teknik detaylarını gözler önüne serdi. 

14 Ağustos'ta Piyasaya Sürülecek Xiaomi Pad 6 Max'in Özellikleri 

Yayınlanan teaser görselleri sayesinde, Xiaomi Pad 6 Max'in gücünü Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisinden alacağı kesinleşti. 14 Ağustos'ta piyasaya sürülecek olan cihaz, devasa 14 inçlik bir LCD panel ile geliyor ve ekranın 144 Hz gibi yüksek bir yenileme hızı sunması bekleniyor. Ayrıca, 15839 milimetre karelik geniş bir ısı yayma alanı ile donatılan cihaz, ağır oyunları bile sorunsuz bir şekilde çalıştırabilecek güçte olacak. 

10.000mAh kapasiteli büyük bir batarya ve 67W hızlı şarj desteği ile donatılan Xiaomi Pad 6 Max, güçlü pil performansı sunacak. Ayrıca, cihazda bulunan Xiaomi'nin Surge G1 pil yönetim çipi sayesinde bataryanın ömrü etkili bir şekilde uzatılabilecek. 

14 Ağustos tarihinde piyasaya sürülecek olan cihaz, bünyesinde tam tamına sekiz hoparlörlü bir ses sistemine sahip olacak. Bununla birlikte, cihaz, PC seviyesinde bir deneyim sunmayı amaçlayan özelliklerle de donatılmış durumda. WPS Office PC ve yerel dört pencereli bölünmüş ekran özelliği gibi yenilikler yer alıyor. 

Editör: Öznur Tekeli