Ünlü komedyen Cem Yılmaz, kendi yazdığı senaryo ile yönetmenlik koltuğunda oturduğu "Erşan Kuneri" adlı dizinin heyecanla beklenen 2. sezon çekimlerine start verdi. Yılmaz, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından sette çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve bu paylaşıma "Erşan Kuneri 2. sezon, ilk foto 1984" notunu düştü. 

Fotoğrafta, Bora Akkaş, Ahsen Eroğlu, Şükran Ovalı ve Bige Önal gibi oyuncuların yer alması dikkat çekerken, Ezgi Mola ve Uraz Kaygılaroğlu'nun fotoğrafta olmaması da gözden kaçmadı. Ortaya atılan bir iddiaya göre ise Cem Yılmaz'ın Uraz Kaygılaroğlu ile de arasının açıldığı konuşuluyor. 

Müge Dağıstanlı'nın 10Haber adlı platformda paylaştığı yazıya göre, Uraz Kaygılaroğlu'nun "Erşan Kuneri" dizisinin ilk sezonunda 500 bin TL olan ücreti, ikinci sezon için 1 milyon TL'ye yükseltmek istediği iddia ediliyor. Ancak, para konusundaki bu farklı beklentilerin anlaşmazlığa neden olduğu ve iki ünlü ismin arasındaki arkadaşlığın bozulduğu belirtiliyor. 

Kısa bir süreliğine yaşanan küslüğün ardından, Cem Yılmaz ve Uraz Kaygılaroğlu arasındaki anlaşmazlık sona erdi. Ancak, bu barışmaya rağmen Uraz Kaygılaroğlu, "Erşan Kuneri" dizisinin ikinci sezonunda yer almadı. 

Editör: Öznur Tekeli