Bir süredir sağlık sorunlarıyla mücadele eden Çamkıran, hastanede geçirdiği tedavi sürecine ilişkin de konuştu. Ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Artık çok ama çok yoruldum. Bu saatten sonra beni heyecanlandıracak bir teklif olmadıkça yarışlara veda ediyorum ve emekli oluyorum" dedi. Survivor ve yurt dışındaki yarışmalardan kazandığı büyük ödüllerle tanınan Çamkıran, kazandığı paraları nasıl harcadığını da paylaştı. 

Çamkıran paylaşımında, "Geride hatırladıkça gurur duyacağım şampiyonluklar kazandım. Kazandırdığı paralar yüzünden de çok insan kaybettim. Paraların bir kısmı ailenin borçlarına, bir kısmı dostların derdine, bir kısmı da ihtiyacı olan kardeşlerime gitti (Helal hoş olsun). Bir kısmını yedim, kalanını ticarette batırdım. Kötü gün parasını da şimdi sağlığımı düzeltmek için kullanıyorum" ifadelerini kullandı. 

Ünlü yarışmacı, gelecekte yarışmalara katılma ihtimaline dair de şunları söyledi: "Bu saatten sonra olur da bir yarışa gidersem eğer birincilik parasını da iyi bir hayır kurumuna bağışlayacağım. Tüm hayallerimi gerçekleştirdim. Sırada yurt dışındaki organizasyonlarda ve yarışmalarda yarışıp hayallerini gerçekleştirmek isteyen kardeşlerim için çalışacağım." 

Geçtiğimiz hafta hastanede tedavi gördüğü bir fotoğrafını paylaşan Çamkıran, "Hep açık seçik paylaşımlar yapıp, çılgın bir hayat yaşadığım için geldi bunlar başıma. Artık tövbe. Ölmez sağ kalırsam hayatımın kadını bulup, hemen nikahı basacağım" şeklinde konuşmuştu.

Editör: Öznur Tekeli