Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, 2014–2015 futbol sezonunda şampiyonluğunu ilan ederek Bölgesel Amatör Lig’den 3. Lig’e yükselen Tekirdağspor’u tebrik etti.
Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu ve yöneticileri tesislerde ziyaret eden Vali Salihoğlu, Tekirdağspor’un şampiyon olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başta Kulüp Başkanı Mustafa Aydoğdu olmak üzere bütün yöneticilere, teknik heyete, futbolculara, taraftarlara ve başarıda emeği geçen herkese teşekkür eden Vali Enver Salihoğlu, "Yöneticilik riskli bir iştir. 10 kez başarılı olursunuz bir kez başarısız olduğunuzda yerin dibine batırılırsınız. O yüzden yöneticilikte stres kontrolüne sahip kişiler lazım. Sporun birleştirici yönü üzerinde durmak lazım. Spor bütünleştiricilik dışında yapılmamalı. İnsanların üzüldüğü, kırıldığı şampiyonluğun anlamı olmaz. Ben Tekirdağspor başkanını, yöneticilerini ve sporcularını, emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Görünmeyen gizli kahramanların da burada emeği vardır. Bu başarı herkesindir. Tekirdağspor’u yürekten tebrik ediyorum. Amatör ligle birinci lig arasında hiçbir fark yok. Sadece rakamlar değişir. Yönetim açısından liglerin hepsi aynıdır. Yönetim zor bir iştir. Tekirdağspor’a 3. Lig’te başarılar dilerim" dedi.
Tekirdağspor Kulübü Başkanı Mustafa Aydoğdu da elde edilen başarı hakkında Vali Salihoğlu’na bilgi verdi ve tesis projesi hakkında açıklamalarda bulundu.