Alevlerin fabrikayı sarması ve kimyasal varillerin patlaması, itfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına almasını zorlaştırıyor. Yangın sırasında meydana gelen patlamalar, çevredekileri tedirgin ederken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemleri aldı. 

Yoğun rüzgarın etkisiyle hızla yükselen alevler, itfaiye ekiplerinin zorlu mücadelesine sebep oluyor. Tekirdağ çevre ilçelerden gelen destek ekipleri yangını söndürme çabalarına katılırken, diğer fabrikalara sıçrama ihtimaline karşı tedbirler arttırılarak bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. 

Kimya fabrikasındaki yangının sebep olduğu patlamalar nedeniyle itfaiye ekipleri yangını kontrol altına almakta güçlük çekiyor. Öncelikle yangının söndürülmesi için yoğun bir şekilde çalışan itfaiye ekipleri, çevredeki diğer sanayi tesislerinin de zarar görmemesi için büyük bir özveriyle çalışmalarına devam ediyor. 

Olayın etkisiyle panik yaşayan bölge sakinleri, yetkililerden güvende olduklarına dair bilgi almak için sabırsızlanıyor. Yangının sebep olduğu dumanlar çevreye yayılmış durumda, bu nedenle polis ekipleri çevredeki halkın güvenliğini sağlamak adına önemli tedbirler alıyor. 

Yangının boyutunu artıran kimyasal varillerin patlamaları, ekiplerin müdahalesini zorlaştıran önemli bir etken olarak öne çıkıyor. İtfaiye ekipleri, yangının tamamen kontrol altına alınması için büyük bir çaba sarf ederken, polis ekipleri de bölgedeki trafik akışını düzenlemeye çalışarak güvenliği sağlamak için yoğun çaba sarf ediyor. 

Veliköy Organize Sanayi Bölgesi'nde meydana gelen bu korkunç olay, henüz nedeni bilinmeyen bir şekilde çıkmış gibi görünüyor. Yangının çıkış sebebiyle ilgili olarak soruşturma başlatılırken, itfaiye ve polis ekiplerinin koordineli çabalarıyla yangının söndürülmesi ve olası tehlikelerin önlenmesi için çalışmalar sürüyor.