Boşanma kararlarıyla ilgili sessizliğini henüz koruyan çift, çekişmeli boşanma davasına yayın yasağı aldırttı. Acun Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Subaşı, 4 ay önce ihtişamlı bir düğün yaparak evlendiği Mısırlı iş adamı Mohammed Alsaloussi ile boşanma kararı aldığı iddia edildi. Çekişmeli boşanma kararı için mahkemeye başvuran çiftin davası kanunlar gereği çekişmeliye dönmek durumunda kaldı. çift dava için yayın yasağı da aldırttı. 

DAVA ÇEKİŞMELİ OLACAK 

Sözcü'de yer alan bir habere göre, anlaşmalı boşanmayı tercih eden ikili, henüz 4 aylık evli olmaları sebebiyle yasalarda belirlenen eşlerin resmi nikah tarihlerinden itibaren 1 yılın dolması gerekmektedir hükmü gereğince çekişmeli boşanma davası açmak durumda kaldı. Bunun ardından Şeyma Subaşı avukatı Altın Mimir, Mohammed Alsaloussi de avukatı Emek Emre aracılığıyla geçtiğimiz cuma günü Beykoz Aile Mahkemesi'nde boşanma ve mal paylaşımı davasını açmış bulundu.

 

YAYIN YASAĞI TALEBİ KABUL EDİLDİ 

Haklarında çıkan boşanma iddialarına sessiz kalmayı tercih eden çift, dava için de yayın yasağı aldırdı. Mahkeme davanın tensip zaptında tarafların istediği yayın yasağını da kabul etti. Kararda, "Yazılı ve görsel basın yayın kuruluşlarında ve internet ortamında, radyo, gazete vesair haber kuruluşlarında haber, röportaj ve benzeri şekilde tarafların şöhret ve haysiyetini, iş hayatını etkileyebileceğinden boşanma davası ile ilgili her türlü haberin yayınlanmasının tedbiren durdurulmasına, talep halinde, talep edilen yazılı ve görsel medya kuruluşlarına, masrafı davalı gider avansından kullanılarak karar örneğinin ilgili yazılı ve görsel medya ile internet kuruluşlarına tebliğine" ifadeleri kullanıldı. 

Editör: Kübra Yılmaz