GUNDEM

Reenkarnasyon gerçek mi? MasterChef yarışmacısı Kerem’in yıllar önce uçak kazasında ölen bebekle bağlantısına şok olacak

MasterChef’in sevilen yarışmacılarından Kerem Giritlioğlu anlattığı hikaye ile Reenkarnasyon gerçek mi sorusunu bir kez daha gündeme getirdi.

Abone Ol

TV8’de yayınlanan masterchef programının sevilen isimlerinden biri de Kerem Giritlioğlu. Başarılı performansı kadar hayat hikayesi ile de çok konuşulan Kerem Giritlioğlu programda öyle bir hikaye anlattı ki duyanların tüyleri ürperdi. Kerem Giritlioğlu, dünyaya iki kere geldiğini iddia ederek bunlardan birinin 1976 yılında daha bebekken uçak kazasında öldüğünü söyledi. Kerem bebekliğinden beri uçağa binemediğini söyleyerek herkesi şoke etti.

Masterchef yarışması ile tanınan Kerem Giritlioğlu oluyor programda anlattığı hikaye ile hem şeflerin hem yarışmacıların hem de izleyenlerin ağzını açık bıraktı. Tesadüfen bir dükkan sahibiyle karşılaştığını belirten Kerem, yaşadığı tuhaf hikayeyi programda paylaştı.

SOYİSİM BENZERLİĞİ İLE TANIŞTILAR

Masterchef programında başından geçen bir olayı anlatan Kerem Giritlioğlu, bir Dükkan sahibiyle soyisim benzerliği sayesinde tanıştıklarını söyledi. Kısa süre içinde aralarında akrabalık bağı var gibi bir samimiyet oluştuğunu söyleyen Kerem, "Dükkan sahibinin babası, eski eşi ve oğluna uçak seyahati yapmadan önce "İçim hiç rahat değil binmeyin" demiş. Fakat diğer seferde bir uçak kazası gerçekleşmiş." dedi.

ÖLEN BEBEĞİN İSMİ KEREM GİRİTLİOĞLU

Hikayenin asıl tuhaf kısmı ise bu dakikadan sonra başladı. Kerem'in tanıştığı dükkan sahibinin eski eşi ve oğlu 1976 yılında meydana gelen bir uçak kazasında hayatını kaybediyor. Henüz bebekken kazada ölen kişinin adı da Kerem Giritlioğlu.

Kerem Giritlioğlu, endisinin de doğduğundan bu yana uçak korkusu olduğunu belirterek ekran başında izleyenleri de stüdyoda bulunanları da şakına çevirdi. Master Chef Kerem’in bu açıklamaları sonrasında sosyal medyada bir kez daha reenkarnasyon gerçek mi sorusu gündeme geldi.

Abone Ol